A Berkeley egyetemi újságában megjelent cikk azt javasolja a diákoknak, szexeljenek sokat a campus területén belül, különösen a könyvtárakban. Az egyetem nem foglalt állást, de egy könyvtári dolgozó nagyon kiakadt.

Nagyon izgalmas vita alakult ki az amerikai Berkeley egyetemen egy egyetemi újságban megjelent cikk miatt, ami arra buzdítja a diákokat, hogy próbálják ki, milyen a campus területén szexelni, különös tekintettel a könyvtárra. “Megvalósítható, és óriási buli. Ráadásul meglepően könnyű összehozni” - áll Nadia Cho cikkében.

A kaliforniai egyetem eddig nem foglalkozott az üggyel, mivel a hivatalos álláspont szerint a diákokra is vonatkozik a szólásszabadság, de egy könyvtári dolgozó név nélkül szeretné rávenni a diákokat, hogy talán inkább menjenek haza dugni, vagy ha oda nem, legalább a könyvtárat hagyják ki a buliból – írja a Jezebel.

“Könyörgöm ne basszatok a könyvtárban! Én itt dolgozok. A kollégáim is itt dolgoznak. Megígértem nekik, hogy ameddig itt vannak, jó munkakörülményeket próbálok nekik biztosítani. Most a pedofilok, tolvajok és bélműködéssel küszködők mellé kaptam gyerekeket is, akik béna indokokkal járnak dugni a könyvtárba. Nem akarom tönkrevágni a szabadságotokat vagy belezavarni a bakancslistátokba, de nem nektek kell kezelni a panaszokat.

Tudom, hogy izgalmasabbá akarjátok tenni a nemi életeteket, de tudjátok, mi lenne még izgalmas? Bemenni munkába, és arra gondolni, hogy ma nem fognak dugni a könyvtárban. Most ez lenne felszabadító érzés. Azt azért köszönöm, hogy kiemelték, hogy ne élvezzenek oda. A szemét felszedése, a graffitik lemosása és a valami folytán a vécétől messze kerülő szarok feltakarítása után már hezitálnék, felírjam-e a spermát is a takarítószemélyzet listájára” – hangzik a panasz.

Ciki könyvtárban dugni?

A könyvtárat csak szexre használó egyetemisták és a könyvtári személyzet harca ezzel valószínűleg nem ér véget, bár tetten érés esetén utóbbiak javára dőlhetne el a dolog, ugyanis Kaliforniában is szép büntetéseket lehet összeszedni közszeméremsértéssel.