Desiree Henegar egy teljes amerikai iskolakörzet pénzügyi atyaúristene volt. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy pornóblogot ír, ráadásul a munkahelyéről. Mellesleg a főnökét is szidta két szopatós fotó között.

Ismét egy oktatásügyi alkalmazott bukott le azzal, hogy a munkahelyén is a szexszel foglalkozik: a 47 éves Desiree Henegar pornóblogot vezetett, ráadásul munkaidőben. Az oldalról lebukása óta rengeteg tartalmat törölt, mint a Tampa Bay Times írja, nem is indokolatlanul. [Az nem tisztázott, hogy tevékenységét teljesen beszüntette-e, mivel a cím még most is él, hasonló tartalommal.] A szexfotók mellett ugyanis olyan tényeket is közölt, hogy élete legunalmasabb meetingjén ül, a mellette helyet foglalt nagyfőnöke pedig szivartól bűzlik. (Az asszony egyébként a Hernando megyei iskolakerület pénzügyi főigazgatója, 23 ezer diákról gondoskodik.)

Közzétett egy szopós képet is, amely mellé azt írta: „ide nem illő gondolataim vannak a vezetőségi ülésen". Március óta vezette az oldalt, amelyen többezer képet és hasonlóan szellemes szöveget tett közzé. A saját bevallása szerint is szexblogot naponta többször frissítette, állítása szerint olykor róla készült képekkel is, meg további gondolatokkal a főnökéről, és random vetkőzős férfiakról.

Idén nyáron legalább háromszázszor posztolt munka közben, augusztus 28-án pedig arról, hogy amint hazaér a munkából, összeszámolja, mennyi pénze van, és ha lehet, akkor felmond, mert elege van. Erre aligha lesz szükség, mert felettesei vizsgálatot indítottak ellene. Ha bizonyítani tudják, hogy munkaidőben volt ilyen tevékeny, kirúgják maguktól is. Éhen halni aligha fog, a Daily Dot szerint évi 17,5 millió forintnak megfelelő összeget keresett eddigi pozíciójában.