Egy skót tinédzser anniyra imádja Marilyn Monroe-t, hogy magára akarta tetováltatni, de a szerencsétlen lány olyan tetoválót fogott ki, aki egy egyenes vonalat sem tud húzni. A szexszimbólum helyett a lány így csak egy firkát kapott a karjára, pénzét pedig nem tudja visszaszerezni, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

Egy skóciai tinédzser 50 fontot (körülbelül 18 ezer forint) fizetett azért, hogy végül egy Marilyn Monroe-ra még csak távolról sem hasonlító valami legyen a karján – írja a Daily Mail. A 16 éves Siobhan Fields mindenképpen Monroe-t akarta viszontlátni bal felkarján, de helyette egy felfújható guminőre hasonlító firkát kapott csak.

Fields a végeredmény miatt már a rendőrségen is feljelentette a tetoválót aki ezt varrta rá, főleg, miután a „művész”, Dave Stewart nem volt hajlandó visszafizetni neki a silány munkájáért kapott összeget, és később Facebookon is blokkolta a lányt. A tinédzser a feljelentésével többek között azt akarja elérni, hogy messziről kerüljék el a tetováltatni vágyók Stewartot.

„Szörnyű és zavarbaejtő az egész. Vennem kellett egy csomó hosszabb ujjú felsőt, mert nem akarom, hogy bárki is lássa a tetoválást. Imádom Marilyn Monroet, aki gyönyörű volt, de ezen a tetováláson leginkább úgy néz ki, mint egy felfújható guminő. A szája csak egy fekete folt, a szemei csak karikák, két ponttal, a haja fekete, a szemöldöke teljesen béna, és a teste is csak görbe vonalakból áll. [...] Már az gyanús lehetett volna, hogy azt mondta, az én lakásomban csinálja majd a tetoválást, de mikor megmutattam neki a fotót, elég magabiztosnak tűnt, hogy meg tudja csinálni. Tetoválás közben meg nem néztem a karomra, mert nehezen bírom a fájdalmat, így végig csukva volt a szemem, és összezártam a fogaim. Mikor másfél óra múlva végzett, belenéztem a tükörbe, és sokkolt amit láttam. Viszont akkor nem mertem szólni neki, mert Stewartnak elég félelmetes külseje van, főleg az arcán látható tetoválások miatt. Később viszont felvettem vele a kapcsolatot emiatt, és akkor azt ígérte, visszafizeti a pénzt, de aztán letiltott Facebookon, és azóta nem tudom elérni. Az egész tetoválás egy szörnyűség, amivel most együtt kell élnem, és a letakartatása egy profival több mint 300 fontba (~100 ezer forint) fog kerülni."  A tetováló azóta is elérhetetlen, és Facebook oldalát, a Dave's Intenze Tattoos is törölve lett. Ön se menjen rossz tetkóshoz, válasszon profit, ha már.