Misszióként tekintett a séf a projektre, hogy mind a 37 kollégáját ledurrantsa. A nevét nem meri nyilvánosságra hozni, de a gondosan feljegyzett lepúzásokat egyenként tervezi publikálni.

"Mind a haminchét alkalmazottamat lefingottam" – jelentette ki büszkén egy felhasználó a Craigslisten – írja a Gawker. A név nélkül nyilatkozó illető azt állítja, szakács, méghozzá New York egyik legfelkapottabb éttermében. Hozzátette, ez nem holmi gusztustalan hóbort, ez egy misszió a számára.

"Mindenkit le kell finganom, aki nekem dolgozik, és fel kell írnom egy naplóba, hogy követni tudjam" – számolt be eljárásáról. Saját szabályrendszert is felállított a bogaras séf: az áldozatnak tudnia kell róla, hogy ő következik, az alkalmazottakat abc-sorrendben kell lepúzni, és legalább a jelen lévők 80 százalékának undorodása szükséges, hogy a fing érvényes legyen.

Persze szükség volt trükkökre és elszántságra is, mivel a hőn szeretett könyvelőlányt például nem szívesen durrantotta le, de végül a teljes misszió sikerrel zárult. Most az a terve, hogy mindegyik fing történetét megosztja majd (egyelőre ismeretlen formában), 37 vidám estét szerezve a közönségének.

Érdekesség mellesleg, hogy az Ezt jól kifőztük! című 2005-ös amerikai B-kategóriás vígjáték szakácsa is debil: az ő mániája a pöcse mutogatása, majd az odapillantó gyanútlan alakok seggberúgása volt.