Elsőre nem tűnik paradigmaváltó ötletnek Alicia Youngé, de már olvasók százezreit hozta össze azzal, hogy minden élethelyzetben megörökíti, épp hogy néztek ki a mellei. A világ nem tudja, ki lehet a spanyolul író nő, olyan ő, mint Batman. Csak igazságosztás helyett mellei vannak.

Már megint nyugatról jönnek az igazán nagy ötletek: hétfőn már 170 000 látogatója volt a Los Escotes De Alicia című blognak, ami magyarul annyit jelent, hogy Alicia mélyen kivágott topjai. A spanyolul írott blog szerzője jelenleg ismeretlen, mivel az Alicia nevű szerző szégyellős, és soha nem mutatja meg az arcát. Amit viszont nem szégyell, az az aktuális napi dekoltázsa. Mellek evés közben, mellek ivás közben, mellek karácsonykor, mellek személyes üzenetekkel ellátva, vagy csak egyszerűen mellek.

Alicia Young kiléte jelenleg legalább annyira lázban tartja az internetezőket, mint Gotham City lakót Batmané. A Daily Mail találgatása szerint, egy 31 éves angol nőről van szó, aki amúgy valahol Spanyolországban tengeti mindennapjait. Young cseles, mert bár mellei alatt megosztja a napi dolgait is, valójában soha nem mond semmi konkrétumot arról, mit takar a „dolgoztam ma kicsit” szöveg. Persze a végeredmény szempontjából mindegy is Young pontos kiléte, hiszen a lényeg bevallottan az, hogy komoly kiterjedésű mellei vannak, az meg pont látszik.

Mostanában úgy látszik, nagyon megéri ilyen tematikájú blogokat írni. Alicia Young még visszafogott, hiszen általában valamivel eltakarja annyira a mellét, hogy ne lehessen korhatárosnak tekinteni a végeredményt, de egy fiatal pár például művészeti projektként állítja be azt, hogy rendszeresen megosztják nemi életük apró rezdüléseit. Természetesen nagy sikerrel.