Egy nebraskai férfi autóval hajtott be egy pizzéria étkező részébe. Mivel a kiérkező mentőkre várnia kellett, megkérdezte, hajlandóak-e még kiszolgálni. Az étterem dolgozói szerint olyan volt, mintha minden nap ezt csinálná.

Tényleg nagyob szerethetett volna ebédelni az a nebraskai férfi, aki rajta felejtette a lábát autójának gázpedálján a Valentino's To Go pizzéria előtt, ezért egyenesen behajtott az étterembe – írja a Gawker. A kisebb incidens nem zavarta, ugyanis ameddig a mentőkre vártak, megkérdezte a halálra rémült személyzettől, rendelhetne-e valamit.

“Nem volt túlzottan felizgatva a helyzettől. Olyan volt, mintha minden nap megtenné” – mondta az étterem egyik alkamazottja. Mivel a baleset szerdán ebédidőben volt, a kiérkező tűzoltók aggódtak az esetleges sérültek miatt, ugyanis a Honda pontosan az étkező részbe csapódott be, de végül mindenki megúszta egy karcolás nélkül, és a tulajdonosnak is csak egy üvegest kellett hívnia.

A valószínűleg emberfeletti nyugalommal rendelkező férfit a biztonság kedvéért kórházba szállították, arról még nincs hír, szenvedett-e bármilyen sérülést, mint ahogy arról sem, hogy végül hozzájutott-e valaha is ahhoz a pizzához, amiért McDrive-nak nézte az éttermet. Bár ez a fajta rajongás nálunk még ismeretlen, a részegek már rájöttek, hogy azt a legjobb enni éjjel.