Nagy mázlija volt egy 63 éves amerikai nőnek, aki épp akkor gurult át az ágya másik oldalára, amikor egy hatalmas szikla csapódott be a házba. A nő súlyos sérülésekkel és törött csontokkal megúszta a sziklaomlást.

Hajszál híján élte túl a 63 éves amerikai Wanda Lee Denhalter, hogy egy szikla begörgött a házába – írja a Daily Mail. A közeli hegyről indulhatott meg a görgeteg és egy 4-5 méter átmérőjű sziklatömb egyenesen becsapódott a St. George-i házba. A falat simán áttörte és a nappali közepén állt meg, eltaszítva az éppen ott lévő Denhaltert. A nőnek eltört az álla és a szegycsontja, valamint egy mély seb keletkezett a lábán.

A nőnek így is sikerült a telefonhoz vergődnie és kihívni a mentőket, akik azonnal a Dixie Regional Medical Center nevű kórházba szállították. Négyórás műtét kellett ahhoz, hogy ellássák a súlyos sérüléseket. Férje elmondta, az volt a szerencséje feleségének, hogy a becsapódás előtt az ágyon fekve átgurult a férje oldalára.

Scot Denhalter arra gyanakszik, hogy egy feljebb lévő házban történt csőtörés mozdíthatta ki a sziklát a helyéről. A víz ugyanis befolyhatott a résekbe, és az éjjeli fagyok szétfeszíthették a köveket. Egyébként a férj már akkor gyanakodott a fejük feletti hegyoldal veszélyeire, amikor beköltöztek albérletükbe, de felesége megnyugtatta, hogy úgyse lesz omlás.