Leugrott a tetőről, berohant egy idegen férfi házába, ahol önkívületi állapotban tört-zúzott, maszturbált, és a sarokba csinált. Az ámokfutás Floridában történt, és azóta sem tudják, mit szedett be a 21 éves betörő.

A floridai Fort Myersben tartóztatták le azt a férfit, aki betört egy lakásba, hogy ellopjon egy tévét, de aztán inkább maszturbált és összecsinálta a lakást. A rendőrök kiérkezésééig a tulajdonos fegyverrel tartóztatta fel a betörőt. Lee County, a helyi seriff helyettese elmondta, hogy azután hívták őket a helyszínre, miután a házban lakók zajokat hallottak a tetőről – írja a Raw Story. A tulajdonos kiment, hogy megnézze, honnan jön a zaj, mire a 21 éves Gregory Matthew Bruni leugrott a tetőről. "Levetette magát a tetőről, és berohant a házamba" – mondta a tulaj.

Az ottlakók szerint az amúgy meztelen Bruni berohant a nappaliba, és összetört egy 72 colos tévét, miközben megpróbálta leszedni azt a falról, majd a takarítógép tartályának a tartalmát is kiöntötte a földre. Ezután abba a szobába rohant, ahol a házban lakók fegyvereket tartottak, a tulajdonos felesége ezért rálőtt egy figyelmeztetőlövést egy pisztollyal. Ekkor Bruni a földre zuhant, és maszturbálni kezdett, majd a gyerekszobába szaladt, és az ott talált ruhákba törölte az arcát.

"A padlómon fekszik. Meztelenül rohangál a házamban, miközben sikoltozik, és mindent tönkretesz" – mondta a tulaj a telefonba a diszpécsernek, miközben a rendőrséget hívta. A ház tulaja végül egy puskával tartóztatta fel Brunit, amíg ki nem érkeztek a rendőrök. Mikor a hivatalos szervek végül kiértek a házhoz, a meztelen gyanúsított a földön vergődött, felszívta a porszívóból a földre kiömlött vizet, majd visszaköpte azt. Brunit egy sokkolóval tudták csak leállítani, miután többször is megpróbált elmenekülni. A rendőrök később vették csak észre, hogy a betörő a székletét is szétkente a lakásban. A gyanúsítottat végül a közeli kórházba szállították, de az orvosok nem tudták megállapítani, hogy mi volt az, amitől ilyen állapotba került. A férfit most rongálás, tettlegesség, betörés és hivatalos intézkedéssel szembeni engedetlenséggel vádolják.