Az amerikai realitysztár, Lisa D'Amato egy ügyetlen kézenállás miatt szenvedett balesetet, ami akár a karrierjébe is kerülhet. A szőke modell arca szinte kettészakadt, gyógyulásáról pedig szinte naponta közöl új képeket.

Az amerikai Topmodell leszek 17. évadának nyertese, Lisa D'Amato kézenállt, de a viszonylag hétköznapi gimnasztikus mozdulatnak elég csúnya vége lett. A modell a kézenállásból az arcára esett, és szinte kettészakadt az arca. Betört az orra, feldagadt a szája, illetve homlokán és állán is brutális sérüléseket szerzett – írja a NY Daily News.

D'Amato annak ellenére, hogy modell, és az arcából (is) él, nem nagyon takargatta magát a baleset után, sőt a január elején szerzett sérüléseiről naponta posztolta a képeket instagramján. A balesetet az is súlyosbította, hogy a vele őrültködő barátnője is rázuhant, miután D'Amato pofára esett.

"Teljesen lehetetlen volt az egész baleset. Csak azt láttam a kezeimen, mikor rájuk néztem, hogy véresek, és akkor átfutott a fejemen: 'Úristen, mit tettem magammal?'" – mondta a szőke modell a People magazinnak. (Galériánkat csak akkor nézze meg, ha bírja a balesetes fotókat, és a csúnya sebeket.)

Ennek ellenére Lisa D'Amato próbálja bátran viselni balesetét, és már-már naplószerűen rögzíti gyógyulását, amit folyamatosan közzétesz az interneten. "Elnézést kérek, ha bárki számára is ijesztőek ezek a fotók. Rendbe fogok jönni, és folytatom a karrierem" – írta Facebook oldalán. Azt is hozzátette még, hogy a műtét után boldog lesz, ha végre megmutathatja az "új Disney hercegnő arcát", illetve hogy: "A plasztikai sebész szerint 100%-os állapotban leszek egy hónapon belül, és az orrom is cukibb lesz. Szóval ez király. Imádlak titeket!!"

Remélhetően tényleg hamar fog felépülni, ugyanis szeptemberi házassága után, férjével most tervezik, hogy nászútra mennek. Persze ha nem lenne teljes a gyógyulás, és nem folytathatja modellkarrierjét, még mindig ott van a popsztárság, ugyanis D'Amato énekel is, ha nem tudná. Az alábbi videójában pedig pont arról dalol, hogy: „what doesn't kill you makes you stronger", ami magyarul azt jelenti: „ami nem öl meg, az megerősít."