Nyilvánosságra kerültek az első képek, amiket a New York-i kannibál rendőr számítógépén találtak. Lassú tűzön sütött meztelen nő, tepsin almával a szájában gubbasztó meztelen nő és kondérban meztelen nőt főző fickó is szerepel a képeken. Közben az esküdteket is elkezdték szelektálni, méghozzá egy olyan kérdőív segítségével, ami kideríti, bírják-e a szadomazót, a nekrofíliát és a fojtogatós szexet.

Hamarosan elkezdődik a kannibalizmussal vádolt New York-i exrendőr, Gilberto Valle pere, amiben meglehetősen bizarr bizonyítékok kerültek elő – írja a Gawker. Mint megírtuk, Valle egy körülbelül százfős listát állított fel olyan nőkről, akik alkalmasak arra, hogy elrabolja, megerőszakolja, megölje és megfőzze őket. A rendőrség még azelőtt lefülelte a dolgozóját, hogy bármelyik nőnek bántódása esett volna. (Ha kíváncsi a tervek részleteire, itt olvashat bele Valle és két társa online beszélgetéseinek részleteibe. Vigyázat, korhatáros tartalom!)

A rendőrök gyorsan átvizsgálták a számítógépét, amiből kiderült, más beteg őrültekkel is teoretikai vitákat folytatott a kannibalizmus módszertanáról (magyarán, hogy miként praktikus megfőzni valakit), illetve több erre vonatkozó képet és grafikát is letöltött. Az egyik képen egy meztelen, csinos, fiatal nő látható, aki hason fekszik egy méretes tepsin, keze-lába hátra- és összekötve, szájában egy alma. A másik fotón egy szintén meztelen nő van egy fémcsőre kötözve, amit egy terepruhás férfi forgat a tűz fölött.

A leggroteszkebb azonban egy grafika, amin egy bajszos szaki épp egy hatalmas átlátszó kondérba helyez egy meztelen nőt. A felszeleteletlen zöldségek már a fazékban vannak (kivéve egy répát, ami a nő vaginájában), és a nő kedélyesen elcseveg mindeközben az étel készítőjével. A rajzolt nő arca egy pink papírlappal ki van takarva, ugyanis a helyére Valle egyik áldozatának arcát ragasztotta.

Esküdtek, szeretik önök a szadomazót?

Az Egyesült Államokban esküdtszék is fontos szerepet kap a bírósági eljárások során, és egy kérdőívet töltetnek ki az esküdtnek behívott civilekkel, hogy elkerüljék az előítéletes, elfogult emberek beválogatását. Ebben az ügyben a New York Post által indított pernek köszönhetően nyilvánosságra hozták a kérdőíveket is, amik egészen speciális kérdéseket tartalmaznak.

Érdeklődnek afelől, hogy az esküdt milyen médián néz pornót, a felsorolt perverz weboldalak közül látogatja-e valamelyiket, hallott-e már BDSM-ről és így tovább. Egy hosszas bekezdésben felszólítják az esküdteket: ne hagyják, hogy befolyásolja döntésüket a felsorolt honlapokon tapasztalt és a tárgyaláson bemutatandó deviáns szexuális tartalom (nekrofília, fojtogatás, csonkolás, szadomazo stb.).