Szinte minden hétre jut egy olyan hír, hogy egy amerikai tanárnő lefeküdt egy, vagy több diákjával. Most egy Georgia állambeli matematika tanárnőről derült ki, hogy hét diákjával is viszonyt folytatott, egyikük pedig még csak 15 éves volt.

Egy amerikai középiskola dolgozóit teljesen megdöbbentette a hír, hogy az egyik ott dolgozó tanárnő a vádak szerint hét különböző diákjával is szexelt  – írja a Gawker. A 32 éves DaNita Wilson már tíz éve tanított matematikát a Georgia állambeli Charlton County középiskolában, és a hét elején tartóztatták le, miután kiderült, hogy több diákjával is lefeküdt. Az egyik diák még csak 15 éves volt, amikor Wilsonnal szexelt, a többi fiatal azonban már a beleegyezési korhatár felett volt, ami Georgia államban a 16 éves kort jelenti.

A középiskola iskolatanácsa által kiadott nyilatkozatot szerint az ügyről egy névtelen forrás tájékoztatta őket, és ezután szóltak a helyi rendőrségnek, akik továbbították azt a Georgiai Nyomozóirodának. Mint kiderült, a diákok közt több olyan is volt, akikkel egy évig, vagy annál is tovább folytatott viszonyt a tanárnő. A középiskola tanfelügyelője, John Lairsey ezen a héten, kedden függesztette fel Wilsont, aki ezután feladta magát.  A nőt ezután lecsukták, de szerda este 35 ezer dollár (7,5 millió Ft) óvadék fejében elengedték.

DaNita Wilson a MySpace oldala szerint egyébként házasságban él – vagy élt, mert ki tudja, mikor frissítette utoljára az oldalát – és két gyereke is van. "Nem tudom, hogy azok az emberek, akik ilyet tesznek gyerekekkel, miért gondolják, hogy ezt megtehetik. Egyszerűen nem értem. Rémisztő" – mondta a First Coast Newsnak egy helyi lakos.