Sms-ben csábította szexre diákját a tanárnő

2013.02.05. 11:16
Egy 15 éves fiút próbált rávenni egy kis szexre 28 éves rajztanárnője Amerikában. Az iskola vezetése azonban kapott egy tippet, jelezte a rendőrségnek, így Amanda Ludwig le is bukott. Akár tíz évet is kaphat kiskorú elcsábításáért.

A szokásos amerikai történet ismét megesett: egy 28 éves tanárnőt 10 év börtönre ítélhetnek, miután szexre buzdította egyik tanítványát – írja a Daily Mail. A korkülönbség ezúttal is igen nagy volt, az "áldozat" mindössze 15 éves.

Amanda Ludwigot egy gimis kosárlabdameccsen tartóztatták le múlt pénteken, hétfőn pedig már jelenése is volt az illetékes illinois-i bíróságon. A peoriai Manual High School rajztanárát kiskorú elcsábításával vádolják, és jelenleg is őrizetben tartják.

A Manual High School
A Manual High School
Fotó: Google Streetview

A rendőrök a nő sms-eit használhatják fel ellene, amikben a hivatalos megfogalmazás szerint "arra csábított egy  diákot, hogy létesítsenek szexuális kapcsolatot". A vizsgálat azután indult, hogy az iskola vezetősége fülest kapott az alakuló viszonyról, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök az iskola teljes együttműködése mellett most a diákokat kérik arra, jelentkezzenek, ha bármit tudnak a tanár-diák kapcsolatról.

Az utóbbi években csőstül jönnek a hasonló történetek, a teljesség igénye nélkül a legfrissebb hármat soroljuk fel most. A hét diákjával is szexelő georgiai matektanárnőről itt olvashat. A friss házas New York-i tanárnő két diákját is orálisan kényeztette, a sztoriért kattintson ide. Végül olvasson egy kicsit a magát szülőnek kiadó angoltanárnőről, aki két hónapig kavart fiatalkorú kiszemeltjével!