A pedofilokat következetesen homoszexuálisoknak nevezik egy 50-es években készült oktatóvideóban, ami fiatal fiúk számára készült, hogy megtanulják, nem szabad idegen férfiakkal barátkozniuk, különben minigolfozni viszik őket, vagy haza a kosarazás után.

Bár a Youtube-on már évek óta fent van, a Buzzfeed csak most fedezte fel az alábbi videót, mi pedig úgy gondoltuk, önöknek is látniuk kell, hogy mekkora fogalomzavarban szenvedtek az emberek az 50-es évek Amerikájában. A tízperces, fiúk számára készült oktatófilmben a pedofíliáról van szó, amit valamiért végig homoszexualitásnak neveznek, és többször elmondják benne, hogy a homoszexuálisok elmebeteg szexuális ragadozók, akik minigolfoznak és senkit nem kímélnek.

A videóban három rövid történetet mesélnek el, és mindhárom alkalommal felnőtt férfiakkal kerülnek kapcsolatba fiatal fiúk. De nem kell semmi durvára gondolni, ugyanis a férfiak csak horgásznak, minigolfoznak, vagy kosaraznak a srácokkal, akiket néha haza is visznek az autójukkal. Összefoglalva az oktatóvideót: az 50-es évek Amerikája szerint a homoszexuális férfiak elmebetegek, pedofilok, úgy néznek ki, mint Orson Welles napszemüvegben, szmokingot viselnek, követik a fiatal fiúkat a mosdóból kifelé jövet, és hazaviszik őket kosarazás után.