Nagy mókának indult, hogy valaki feltöltötte egy gimis barátnője fotóját egy olyan Reddit-csoportba, ahol pornós hasonmásokat keresnek embereknek. A csaj azonban kapott egy fülest, regisztrált és lecsapott. Jó ütemben legusztustalanozta hátbatámadóját, aki el is tűnt a Redditről. Most mennek a találgatások, nem direkt csajozási trükk volt-e az egész.

A Gawker újabb fenséges reddites sztorira bukkant: az oldal egyik fóruma, a kevés híján 8000 tagú  Doppelbangher, pornósztárok hasonmásait oszthatják meg, olyanokat, akik a saját környezetükben élnek.

Egy szép szombati napon valaki feltöltötte egy gimis jóbarátja képét, amire maga a jóbarát válaszolt. A lány a gyanú szerint megtudta, mire készül a haverja, és csinált magának egy Reddit-hozzáférést, hogy elébe menjen a mókának. Írt is a képét feltöltő illetőnek: "Ő eléggé hasonlít erre a lányra! ;)". Amint az aljas haver megnyitotta ezt a képet, azt vehette észre, hogy a lány mosolyog rá egy papírlapot tartva, amint ott áll a felirat: "Gusztustalan vagy".

Ön szerint?

Pillanatokon belül törölte a feltöltött képet a már említett aljas barát, sőt a saját profilját is. Ezzel nem ért véget a történet: a Reddit-csoport összefogott, hogy megtalálják a lány különös hódolóját. Egyesek azt kommentelték a történtekhez, hogy remélik, a surmó tanulni fog a hibájából. Mások meglátták a mélyben rejlő összeesküvést: a fiú valószínűleg maga töltötte fel a képet a Redditre, és ő maga értesítette a lányt, hogy egy aljadék ember ilyet tett vele. Ezzel pedig elnyerhette a lány bizalmát.