Egy orosz buszsofőr, Alekszej Volkov helyi hős lett, miután dühében már több elévágó autósnak is nekiment az utakon. Több videó megnézése után a "helyi hős" címet nem igazán értjük, és nehezen tudjuk eldönteni, hogy ki a nagyobb tahó, a buszsofőr, vagy az elévágó autósok?

Egy oroszországi buszsofőr, Alekszej Volkov nem bírja, ha busza elé vágnak autóval, ezért olyankor dühös lesz és kezébe veszi az irányítást: nekimegy a szabálytalankodó autósnak. A népnyelv már el is nevezte őt Megtorlónak, a könyörtelen képregényhős után, aki az igazságszolgáltatásnak ehhez hasonlóan, a brutális módját választja – írja a News.com.au.

Volkovnak már több mint száz közúti balesete volt, bár ezeket aligha nevezhetjük baleseteknek, ugyanis a legtöbbet direkt okozta. Szerencsére az összes műkoccanást felveszi videóra, majd felteszi azt a Youtube-ra, így szerencsére egyről sem maradhatunk le. Ami a legfurcsább az egészben, hogy úgy tűnik, a legtöbb ember Volkovval szimpatizál – persze a szabálytalankodó autósoknak sem kéne igazat adni vele szemben.

Melyik a nagyobb tahó?

"Nézzük csak a legutóbbi balesetem. Mi mást tehettem volna? Mentem volna balra, bele a szembejövő forgalomba? Vagy hirtelen fékeznem kellett volna, amivel meg az utasaimat sodrom veszélybe? Mindkét esetben az én jogosítványomat vették volna el, és nekem lett volna belőle problémám, miközben az a rohadék meg boldogan hagyja el a helyszínt" – mondta a Russian Newsnak a sofőr, aki 2007-ben kezdte videóra venni az ütközéseket, hogy azokkal védekezzen a későbbiekben. Most pedig nézzen meg pár videót Volkov baleseteiről, és döntse el, hogy igaza van-e a buszsofőrnek!