Elhunyt felesége portréját akarta magára varratni egy amerikai férfi, de csúnyán elrontották a tetoválását, kétszer is. Az egész internet ismeri a képet, amelyet most végre kijavítottak - ráadásul ingyen.

Scott Versago ohiói tetoválóművész örömteli okból publikálta a világ egyik legismertebb, rosszul sikerült tetoválását. Mint a Hypervocal   írja, végre kijavították a legendás szartetkót, amellyel ön is biztosan találkozott, ha valaha is rákattintott egy, „a 10 legrosszabb tetoválás" című összeállításra.

  A portrét egy korán megözvegyült férfi kérte, hogy így emlékezzen feleségére, aki három hónappal az esküvőjük után meghalt egy háztűzben. A tetoválás alapjául egy esküvői fotó szolgált, amelyen a nő menyasszonyi ruhában, félrebillentett fejjel, kedvesen mosolyog. Ehhez képest a kész rajzon az orra krumpliméretű, mosoly helyett vicsorog és a szemei is kialvatlannak tűnnek. A képet, és az első próbálkozást balra láthatják, jobbszélen a végleges változat. 

Az özvegy férfi utóbb elmondta, már elsőre sem nézett ki túl szívderítően a rajz, de a férfi akkor még adott egy második esélyt, és visszament, hogy csiszoljanak rajta. A végeredmény még borzalmasabb lett. Ezután kereste fel Versagót, akinek sikerült egy hiteles képet az özvegyre varrnia, ingyen. További elszúrt tetoválásokat egyébként itt is megtekinthet.