horoszkóp

Havi 15 dezodort eszik meg

2013.03.04. 11:45
Nicole 19 éves, New Yorkban él. Kínosan ügyel rá, hogy mindig legyen nála valamennyi izzadásgátló. Imádja az ízét, minden étkezés után szüksége van rá még akkor is, ha akár bele is halhat a függőségébe.

Négyéves korában kóstolta először, de két éve már bevallottan az izzadásgátlók függője a tizenklinec éves Nicole. A New Yorkban élő lány azóta ügyel arra, hogy minden nap fogyasszon kedvencéből, és egy hónapban átlagosan tizenötöt vesz magához – írja a Sun.

Nicole minden étkezés után kapar magának egy falatnyi dezodort, de néha az éjszaka közepén is megkívánja. A kenős verziónak a tetejét kanálként használja, de mivel a nagy dózistól teljesen kiszárad a szája, és a gyomra is szétmegy, néha sprayvel helyettesíti. “Az agyam azt mondja, meg kell ennem. Egyszer egy hétig abbahagytam, de rosszul voltam és a fejem is fájt” – mondta a fura függőséggel küszködő Nicole.

Súlyos függőről van szó, mivel már akkor rosszul érzi magát, ha nincs nála mindig valamennyi dezodor. “Ha rájövök, hogy kifogytam belőle, elkezdek pánikolni. Őrült szorongás kezdődik, a szívem pedig nagyon gyorsan ver. Nagyon rászoktam. Nélküle teljesen más ember vagyok” – vallotta be.

Nicole addikciója egyáltalán nem ártalmatlan a gyomorpanaszokon túl sem, mivel ezeknek az alumínium az egyik fő összetevője, ami nagy dózisban demenciát, görcsrohamokat és halált is okozhat, ami miatt természetesen a családja és a pasija is nagyon aggódik, de a lányt az orvos sem tudja lebeszélni a nasizásról. “Nagyon finom. Mintha elolvadna a számban. Különleges íze van. A szám teljesen kiszárad, de egyúttal összefolyik a nyál benne, ez az, amiért megőrülök” – írta körül az érzést a TLC-n is feltűnt Nicole.