A 26 éves Laura Butler már akkor tudta, hogy modellkedni szeretne, amikor még szó sem volt a tanári karrierről. Azóta is jól megfér egymás mellett a két munkája, az őt foglalkoztató cég szerint pedig így életközeli a reklám.

Jelenleg kevés jobb dolog történhet a világban egy középiskolás fiúval annál, mint hogy Laura Butler osztályába járhat. A 26 éves tanárnő ugyanis a tanítás után nem dolgozatokat rohan javítani, hanem ledobálja ruháit, és melltartómodellként kamatoztatja igencsak tekintélyes, 30GG-s mellméretét – írja az SWNS.

A Birminghamben pszichológiát és táncot tanító Butler még 2008-ban tűnt fel a briteknél futó Star in Bra versenyen, ami bevallottan teltkarcsú modelleket keresett. Bár ott csak harmadik lett, végül állást kapott a Curvy Kate ügynökségnél, és azóta már tonnányi katalógusban próbálja kívánatossá tenni a melltartókat.

Ön szerint ez belefér?

Hogy a szexi pózolást hogy tudja összeegyeztetni a mély erkölcsökkel, egyszerű a válasz: “Már sokkal korábban kitaláltam a modellkedést, mielőtt rájöttem, hogy tanítani is akarok. Mivel nem gondoltam a tanításra, fel sem merült, hogy ütközne a kettő. Szerencsére nem is ütközik. Mindenkinek van valami rendkívüli dolog az életében” – mondta az újságnak Butler.

A tanárnőnek valamennyit még segít is a polgári munkája, ugyanis a Curvy Kate PR menedzsere, Hannah Houston szerint ettől lesz életközelibb a reklám: “Őszintén hiszem, hogy a vásárlóinknak kellene modellt állni ezekhez a reklámokhoz, hiszen ők azok, akik később megvásárolják őket” - érvelt a nő, kiemelve, hogy ez az út jól segít elképzelni azt, milyen csodálatosan fognak kinézni majd a vásárlók, ha felveszik a fehérneműket.