horoszkóp

Gyilkossággal vádolják az apát, akinek 17 gyereke van 15 anyától

2013.03.06. 09:24
Anglia legfelelőtlenebb apja az a férfi, aki 17 gyereket hagyott hátra, mivel börtönbe kell vonulnia, amiért brutálisan megkéselt egy férfit. A gyilkosság után még az alvilág egyik ismert alakjától is segítséget kért, ám a segítségnyújtásból bénázás lett, a gyilkost pedig azonnal elkapták a rendőrök.

Egy angol férfi kiérdemelte a legfelelőtlenebb apa jelzőt, miután a 15 anyától való 17 gyerekét hátrahagyva börtönbe vonul. Jamie Cummingot tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, miután tavaly júniusban egy másik férfit halálra késelt egy kocsma mögött – írja a Daily Mail. Több szúrással ölte meg áldozatát, James Gettyt, eltalálva a szívét, a tüdejét, és a máját is. A tizenhét-gyerekes férfi a gyilkosságot és a támadást is tagadta, és próbálta rákenni a gyilkosságot egy Gettyvel közös barátjára, annak ellenére, hogy több szemtanúja is volt az esetnek.

A kilenc napig tartó tárgyalás alatt kiderült, hogy Cumming és Getty egy kocsma mosdójában kaptak össze, miközben egy közös barátjuk születésnapját ünnepelték. Getty ezután véresen jött ki a mosdóból, Cumming pedig követte a kocsma mögé, ahol később kitört a verekedés. A két férfit megpróbálták szétválasztani, a szamtanúk szerint pedig ekkor többször is látták, ahogy Cumming mintha többször megszúrta volna Getty mellkasát, akiből ekkor már ömlött a vér, de még betámolygott a kocsmába. A helyszínre ezután mentőt hívtak, Getty pedig a támadás után másfél órával meghalt a kórházban.

James Getty
James Getty

Cumming taxiba ült, és az ottani alvilág egyik ismert alakjához (George Kerr) ment segítséget kérni, aki elégette a gyilkos véres pólóját, ám a többi ruháját, amit szintén vér borított, nem semmisítették meg, és a hatóságok később természetesen meg is találták ezeket. Cumming több sms-t is küldött ezután, az egyiket a 16. gyereke anyjának, az üzenetben pedig annyit írt, hogy "csinált valamit". Ennek ellenére tagadta, hogy megölte Gettyt.

A tárgyalás közben Cumming védője elmondta, hogy a férfi kapcsolatban él egy nővel, akitől három gyereke is született, illetve hogy ezen kívül még 13 gyereke van más kapcsolatokból, illetve még egy egy tinédzserlánytól, akit egyelőre nem azonosítottak. Ügyében április elején várható ítélethirdetés.