Öklömnyi méretűre szorulhat az amerikai celebritások gyomra, ugyanis egy hekker folyamatosan pakolja fel egy honlapra pénzügyi adataikat. Nyomoz az FBI is, de a szovjet weboldal még mindig elérhető, sőt már Twitter-csatornával is rendelkezik.

Egyre csak nő és nő annak a listának a hossza, ami celebek pénzügyeit tartalmazza és egy hekker tette fel az adatokat az internetre. A TMZ legfrissebb adatai szerint már Britney Spears és Donald Trump pénzügyei is nyilvánosságra kerültek, hozzácsapva egy olyan illusztris listához, ahol megtalálható Jay-Z, Beyoncé Knowles, Hulk Hogan, Kim Kardashian, Paris Hilton, Mel Gibson, Ashton Kutcher, valamint politikusok, Sarah Palin egykori republikánus alelnökjelölt, Joe Biden alelnök, Hillary Clinton korábbi külügyminiszter, Eric Holder legfőbb ügyész, Robert Mueller FBI-igazgató sőt Charlie Beck Los Angeles-i rendőrfőnök neve is.

A rendőrség és az FBI is nyomoz az ügyben: a szovjet domén alá regisztrált  Exposed.su weboldalra kerültek fel a nevek és a vonatkozó pénzügyi adatok, tb-számok, hiteltartozások, hitelkártya-információk, banki ügyletek, és egyéb bizalmas adatok. Ezek hitelessége egyelőre kérdéses.

A weboldal dizájnja viszonylag egyszerű, egy horrorszerű kislányarc csendre int a szája elé tett mutatóujjal. Felette egy forrás nélküli idézet azt írja: "Ha hiszed, hogy Isten csodákat tesz, akkor rá kell csodálkoznod, hogy a Sátánnak is van még a tarsolyában."

A New York Daily News hozzáteszi, sok celebritásnál nem túl kedves képet is betett az oldal készítője. Az Exposed még jelenleg is elérhető, az amerikai hatóságok nem tudták vagy nem akarták leszedni. Az oldal e cikk írásakor már 119 ezer megtekintés felett jár, és saját Twitter-csatornával is rendelkezik, bár ezen csak két bemutatkozó poszt szerepel.

Frissítés: Folyamatosan kerülnek fel az újabb és újabb nevek, legutóbb Michelle Obama first lady pénzügyeit ismerhettük meg. Mi is követjük az oldal működését (ami néha akadozik), és az újabb neveket közöljük majd.