Az internet egy csodálatos hely, itt még azt is élőben követheti, ahogy egy férfi fenekéből eltávolítanak egy vibrátort. Egy Grawly nevű twitterező legalábbis az elejétől a végéig közvetítette a dolgot.

Élőben közvetítette a Twitteren egy férfi, ahogy eltávolítanak egy óriási vibrátort a végbeléből – írja a DailyDot. A Grawly néven twittelő fiatalember – oldala még mindig elérhető, itt – múlt csütörtökön ment el orvoshoz, hogy szedjék ki belőle a nagy nehezen beleszuszakolt dildót, amelyet ráadásul nem tudott kikapcsolni, úgyhogy a Twitteren azon is bosszankodott, hogy az Energizer miért gyárt ilyen tartós elemet. Jó, az orvoshoz ment kifejezés nem teljesen áll: az apját ébresztette fel az éjszaka közepén, hogy vigye már be az ügyeletre. Bevitte.

„Belenéztem a sürgősségis ápolónő szemébe, és így szóltam, „nem cifrázom, egy vibrátor van a fenekemben" – jelentkezett be a kórházból, később hozzátéve, hogy a nővérke a legkedvesebb emberi lény, akivel valaha találkozott, és megtudta tőle, hogy más is várakozik ott dildóval a végbelében. Meg is röntgenezték, várakozás közben pedig 2600 követője egyik-másikával poénkodott.

  kombo
Képalá

A röntgen után még mindig nem szedték ki a vibrátort, viszont Grawlyt bent tartották éjszakára. Másnap délelőtt megvolt a beavatkozás (ha valakit érdekelne, hét órán át működött az elem). Hősünket amúgy pelenkásan bent tartották megfigyelésre, de már hazaengedték, jól van. Az egész csodálatos történetet alant elolvashatja a Storify-on.