Az ember azt gondolná, hogy miután olyan elképzelhetetlen baleset történt a Costa Concordia olasz luxushajóval, az embereknek eszükbe se jut, hogy megint felszálljanak egyre, de úgy tűnik, ez egyáltalán nincs így. Az egyik utazási iroda ugyanis azzal az ajánlattal állt elő, hogy a fedélzeten dögös szuperpumák vannak, akik megtalálhatják a hozzájuk lélekben leginkább passzoló, fiatal srácokat.

A Cougar Cruise (a cougar szlengben annyit tesz, hogy idősebb, csinos nő, aki fiatalabb srácokra vadászik) a Singles Travel Company agyszüleménye, elvileg már 2009 óta működik, és vonzza a negyvenes hölgyeket és a húszas, fiatal harmincas férfiakat, hogy egy trópusi hajókázást tegyenek. "Mindig arra törekszünk, hogy egyenlő legyen a nemek aránya, de soha nem tudunk elég szuperpumát találni" – nyilatkozta Rich Gosse, az egyik támogató.

Ahogy az NBC írja, az utazás nem szégyenlős és bátortalan embereknek való, ugyanis a szervezők arra bíztatják őket, hogy minden vacsora előtt gyűljenek össze, a közös pezsgőfürdő-parti pedig szinte kötelező. "Az utazóközönség határozottan a piás és botoxolt szuperpumákból áll, de vannak teljesen normális, magabiztos nők is, akik nem agresszívak" – magyarázta a korábbi Miss Cougar International, Amy Luna Manderino.

A nő nem tervezte, hogy igénybe veszi a hajót, de miután megnyerte a Miss Cougar San Francisco díjat, kapott egy ingyenutat még 2010-ben. Az utazás alatt aztán megismerkedett egy fiatal férfival, akitől még házassági ajánlatot is kapott, amit végül elutasított. Ez viszont nem szegte a kedvét, több cougar rendezvényen is részt vett, végül ő lett az első Miss Cougar International még 2011-ben. A legutóbbi hajón egyébként kábé harminc férfi és huszonöt nő utazott.

A következő hajó decemberben indul Miamiból, és a Bahamákra tart, úgy hirdetik, hogy három éjszaka szórakozás, vacsorázás, táncolás és bulizás. Az út teljes időtartama egyébként öt éjszaka. A hirdetés szerint ez lesz a hetedik menet, ami egyébként 339 dollárba, azaz nagyjából 82 ezer forintba kerül, ha nem tengerre néző szobát szeretnénk kérni. Erre azért jönnek még költségek, például kábé ötvenezer forint letét és transzfer.