Több New York-i rendőrnek is meggyűlt a baja a hatóságokkal múlt héten. Egy rendőrt a nevelt lánya utáni leskelődés miatt tartóztattak le, hármat pedig ittas vezetésen kaptak a hétvégén tartott Szent Patrick napi parádé után.

Egy New York-i rendőrt, a 41 éves Miguel Gomezt azután tartóztattak le, miután kiderült, hogy egy kamera segítségével, titokban kukkolta a szexelő, 21 éves nevelt lányát. A rendőr tavaly május vége és július közepe között többször is megleste mostohalányát bronxi otthonukban, ahol Gomez a lánnyal és annak anyjával élt együtt – írja az NY Daily News.

Gomez ügyvédje szerint azonban csak egyetlen felvétel készült a lányról, ami a fürdőszobában készült, és amin semmilyen szexuális aktust nem rögzítettek. Az ügyvéd szerint minden vádat tagad a védence, aki egyébként már nyolc éve szolgál a rendőrségnél. A férfit pénteken idézték be a Bronxi Legfelsőbb Bíróságra, majd óvadék nélkül azonnal el is engedték, viszont a bíró megtiltotta, hogy bármilyen kapcsolatba is lépjen nevelt lányával. Gomez egyik szomszédját megdöbbentette a hír: „sokkolt a dolog, hiszen ő rendőr, és tiszteletreméltó ember".

Nem Gomez volt az egyetlen rendőr, akinek mostanában meggyűlt a baja a hatóságokkal. Múlt hétvégén, a New York-i Szent Patrick napi parádé után három rendőrt is ittas vezetésen kaptak. Ketten közülük balesetet is okoztak: egyikük egy álló kocsiba hajtott részegen, aminek során két nő is megsérült, ám az ittas rendőrt óvadék ellenében szabadon engedték. A másik rendőr több parkoló autóba is belehajtott autójával, de őt később óvadék nélkül engedték el.