Dopeman lányának magas a cukiságfaktora, de akad még hét másik gyerek a listában, akik ismert dalokat adnak elő. Ismeri már a Mizut vagy a Belehalokot gyerekverzióban? Nézze meg a produkciókat, és pontozza őket egytől tízig a cukiságindexszel arányosan! Az egyes a legrosszabb, a tízes a legjobb.

1. Mohamed Fatima – Nem baj

"Ezt a videót most kaptam. Annyira jóleső érzés, hogy ennyien szeretitek az új dalomat, a 'Nem baj'-t, és ahogy ez a tündéri a kislány énekli...Hát teljesen oda vagyok...:)" – ezzel a pár mondattal kísérte a minap a Facebook-oldalára posztolt videót Mohamed Fatima. Miután az egykori Fekete Vonat énekesnője hamar kiesett a The Voice-ból, bőven maradt ideje felkészülni A Dal-ra. Nevezett is az Eurovíziós Dalfesztivál magyar szűrőjére Nem baj című dalával, de a döntőbe már nem jutott be. A videó majdnem ezer lájkot és minimum két tucat cukizós kommentet kapott. A kislány édesanyja is hozzászólt, azt írta, hogy gyermeke, Panni két és fél éves, kívülről fújja az egész dalt, és nagy vágya, hogy egyszer elénekelhesse Fatimával.

2. Majka&Curtis&BLR – Belehalok

Három és fél hónap alatt 621-en nézték meg a YouTube-on a Belehalok gyerekverzióját a két és fél éves Danitól, aki az elején a ritmust is megadja, aztán nagyon szomorúan és halkan elsuttogja, kicsikét szűk a világ neki. Az eredeti Majka&Curtis&BLR-produkció egy év alatt majdnem elérte a húszmilliós megtekintést, a kerek számhoz még körülbelül 630 ezer néző hiányzik. Na de mekkora a cukiságfaktora a Belehalok gyerekverziójának?

3. Fluor – Mizu

Majdnem egymilliós megtekintésnél jár a YouTube-on az a Mizu-verzió, amit egy kisfiú és egy kislány ad elő. A kisgyerekeket egyébként maga Fluor Tomi is a kedvencei közé sorolta a Velvetnek adott interjújában. "Őket nem lehet felülmúlni. Ők a number one" – fogalmazott a rapper, aki bő két év alatt négymillióval kevesebb kattintást kapott a Mizura, mint Majkáék szűk egy év alatt a Belehalokra. Igen, persze, minden gyerek cuki. De ők mennyire?

4. Tordon Ákos – Anyák napi mondóka

"Anyukám, anyukám, találd ki, / Hogy az én nagy kincsem ugyan ki? / Ki más is lehetne, ha nem te. / Ültess hát, gyorsan az öledbe" – eredetileg így szól Tordon Ákos Anyák napi mondókája, de nem Dopeman lányának a szájából. MiniDope Fanni inkább kicserélte az anyukámat apukámra, az utolsó sorban pedig arra biztatta az apját, hogy ugorjon hát gyorsan az ölébe. A 2012 januárjában közzétett videót tizenötezren látták, de hát mégiscsak Pityinger László lányáról van szó. Hány pontot adna neki?

5. 3+2 / Fekete Pákó – Add ide a didit

"Add ide a didit, az anyád úristenit, én a didit oda nem adom. A didi kőkemény, a didi jó" – kiabálja a mikrofonba a 2009-es YouTube-videón Balázska, és aztán a zenészek is belekezdenek a dalba. A csinosba öltöztetett gyerek gondolkozik kicsit, bólogat a ritmusra, majd egy kis segítséggel újra elkiabálja a Fekete Pákó által is előadott szerzeményt. A videót eddig 1817-en látták, érne több kattintást?

6. Neoton Família – Monte Carlo

Kezében műanyag játékgitárral áll a kanapén a várpalotai Göndöcs Dominik, és néhány tévesztéssel, de kívülről fújja a Neoton Família 1982-es Monte Carlóját. A rövidnadrágos kisfiú körülbelül három hangban nyomja el a dalt, de olyan hévvel pengeti mellé a játékgitárt, hogy a dallamkövetés tulajdonképpen mindegy is. A 2010-ben feltöltött videót 651-en látták, ön szerint mennyire jó?

7. Shakira – Waka Waka

"Waka Waka" – ennyit ismertünk fel a kétéves Hanna produkciójából, de tulajdonképpen nem is kell több, hiszen ebből a dal címe is kiderül, vagy ha mégsem, segítünk: a Waka Wakáról van szó, a 2010-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos daláról. Hanna egy mikrofonnal a kezében körbe-körbe jár az ülőgarnitúrán, közben a Shakira-dal címét ismételgeti hosszan nyújtva, néha pedig feldobja egy kis halandzsázással. A kétéves kislány verzióját eddig 724-en látták a YouTube-on. Mit gondol, mennyire erős az előadása?

Plusz egy: Tűzvész pusztít Ausztriában

Bence és Timi 2002-es produkciója 2007-ben került fel a YouTube-ra, azóta több mint harmincezren ismerték meg a Tűzvész pusztít Ausztriában-t, amihez nem is fűznénk további kommentárt. Pontozza!