Igen, mi is rohadtul unjuk már a telet, viszont másokkal ellentétben teszünk is valamit. Szóval összegyűjtöttünk néhány videót, amelyek segítségével elterelheti a figyelmét arról, mi is folyik odakint ilyenkor, áprilisban.

Chicago

Ez itt például egy chicagói botanikuskert, ahol tavaly ilyen volt a tavasz. Nyugi, nincs idegesítő pánsípos relaxmuzsika, csak fúj a szél, csicseregnek a madarak, a természet pedig teszi a dolgát. Ha olyan mázlista, hogy arra jár, nézze meg helyettünk is, mi történik most ott.

Keukenhof

De ha nem menne olyan messzire, nézzen holland parkot: ez itt Keukenhof, rengeteg virággal, és sajnos zenével, de legalább nem a feltöltő Marinéni klimpírozik midiszőnyeget, hanem Mozart szól, miközben lágyan ringanak a tarka tulipánok. Tizenkét csodálatos perc.

Brooklyn

Egyébként megfigyelte már, hogyan virágzik ki egy cseresznyefa? Ha nem, akkor okvetlenül nézze meg, hogyan történt ez 2008-ban, a brooklyni botanikuskertben. A felvétel háromezer digitális fotóból készült, megérte a fáradságot.

Állat!

Ideális esetben persze nem kéne repülőjegy ahhoz, hogy jó legyen nekünk. A Magyar Madártani Egyesület megmutatja, mit kéne átélnünk, ha például a Margitszigeten nem cidri lenne. Így dalolnak a kecskebékák tavasszal – további remek videóikat pedig itt találja. Nem a békákét.

Macska!

Cicás videó nélkül minden cikk félkarú óriás, tehát itt van Maddie, a norvég erdei macska első tavasza. Az állat láthatóan bizalmatlan a természeti jelenségek iránt, és nyávog is kicsit.

Eperke

Amennyiben ön még gyermek, bizonyára a rajzfilm sincsen ellenére, márpedig Eperke is dalol a tavaszról. Összeállításunkat tehát animált boldogsággal és táncoló virágokkal zárjuk