Egy furcsa szenvedélybetegséggel küzdő amerikai nős naponta tizenötször méhekkel csípeti meg magát. Eleinte betegségét kezelte ezzel, mára azonban függővé vált. Egyedül a méhek elpusztulása miatt utálja függőségét, lelkiismeretét pedig azzal nyugtatja, hogy fuvolázik a rovaroknak.

A TLC, kifejezetten nőknek szánt ismeretterjesztő csatorna Örjítő szenvedélyek című sorozatában legutóbb egy olyan nőt mutattak be, aki naponta tizenöt alkalommal csípeti meg magát méhekkel – írja a Gawker. Az 53 éves Margaret évekkel ezelőtt kezdett bele furcsa szokásába, amivel eleinte még köszvényét kezelte, mára már inkább a hobbija lett. "Nincs két egyforma csípés, viszont mindegyik után megkönnyebülést érzek" – mondta a nő, akit hetente több mint százszor csípnek meg a méhek.

Mint a legtöbb szenvedélybeteg, Margaret is bűntudattal küzd, méghozzá leginkább azért, mert a méhek elpusztulnak a csípés után. Hogy a nő könnyítsen a lelkén, fuvolán játszik a méhek kaptára előtt a hátsókertben, a videó szerint pedig néha el is sírja magát ilyenkor. A méhcsípés-függő nőt férje megpróbálta lebeszélni fura szokásáról, és orvoshoz küldi a nőt, ám a nő arra úgy reagált, hogy tíz csípés után igazán jó a szex, amire a férfi helyesel, bár mi nem értjük, hogy pontosan mire is gondolnak.

A műsor végén kiderül, hogy a nő mégis elment egy orvoshoz, aki szerint Margaretnek sürgősen fel kell hagynia szokásával, szerinte ugyanis kialakulhat nála allergia, amibe akár bele is halhat. A nő viszont egyelőre nem hajlandó abbahagyni a dolgot, csupán abba ment bele, hogy tizenötről tízre csökkentse "napi adagját"