Ha az ember csukott szemmel néz sportközvetítéseket, nem mindig lehet megmondani, hogy éppen pornót vagy sportot hallgat, elég csak például Marija Sarapova hangos nyögéseire gondolni tenisz közben.

Nem érdemes szaporítani a szót, úgyis biztos már arra kíváncsi, hogy milyen hangokat válogattunk össze legújabb kvízünkhöz. Az ötletet értelemszerűen az adta, hogy néhány, hirtelen, nagy erőkifejtést igénylő sport közben az emberek hajlamosak pont úgy nyögni, mint a pornószínészek a bármelyik pornófilmben.

De a kimerült zihálás is meglehetősen hasonlít arra, amikor egy pornójelenet végére elfáradnak a szereplők, és a nyögdécselésből már csak szuszogás marad. Kérdés, hogy ön meg tudja-e különböztetni a pornót a sporttól?

Fontos: Ha egy hallgatás után nem tudta eldönteni, hogy mit hall, akkor hallgassa meg újra a részletet! Ezt úgy teheti meg, ha a lejátszógomb feletti kis fehér csík elejére klikkel.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »