Egy hírportálon fikázták az állítólagosan túlsúlyos Kelsey-t, akinek alakjáról szavazni is lehetett. A férfiak szerencsére nem csak a gebékre buknak - derült ki a voksokból.

A CBS Local hírportál (amelynek amúgy nincs köze a CBS televízióhoz) erőteljesen elkezdett cikizni egy szerintük kicsit husi pompomlányt – jelentette több amerikai hírblog. Az Oklahoma City Thunder csapatának egyik cheerleadere, Kelsey Williams osztotta meg őket annyira, hogy szavazóboxot is elhelyeztek az oldalra, és a kérdés az volt, hogy "ez a lány túl tagbaszakadt ahhoz, hogy pompomlány lehessen?". (Ahhoz, hogy ezt ön is megítélhesse, íme, így néz ki a lány most, az alábbi kép pedig a szezon kezdetén készült róla.) A válaszok közt szerepelt, hogy teljesen jó az alakja, a másik lehetőség szerint kicsit fogyhatna középtájról, illetve a harmadik variáció szerint ebben a ruhában nem kerülhetne az emberek elé.

A cikkben a csípőjéről is esett néhány szó, illetve arról, hogy miért ilyen telt középtájon. A CBS nagyvonalúságára jellemző, hogy azt írták: " Ha számára kényelmes ez a picike ruha, és tud benne táncolni a NBA szurkolóknak, akkor jó neki" Miután egy blog felhívta a figyelmet arra, hogy kicsit túllőttek a célon, a posztból eltűnt egy sor. " Akárhogy is van, azt kívánom, hogy fölül legyen egy kicsit több rajta, értitek, hogyan gondolom..."

A CBS oldalán névtelenül jelent meg a cikk, de a Jezebel kiderítette, ki a szerző, és linkelte a Twitterére. Ezután a twitter fiókot felfüggesztették, és a cikket is eltávolították az oldalról, de nem adnak rá magyarázatot, hogy miért.

Kelsey, az állítólagosan kövér pompomlány, harmadik éve ugrándozik az OKC Thunder Girls csapatában. A hivatalos profiljából annyi derül ki, hogy 4 éves kora óta táncol, szereti Andy Warholt, és a Szex és New Yorkot, és a divatiparban akar dolgozni. Hogy a történet teljesen bizarr véget érjen, kedvenc koreai animátoraink rajzfilmbe is álmodták a történteket.