Alligátor harapta meg a rendőrök elől menekülő férfit

2013.05.10. 19:07
A húszéves Bryan Zuniga valamiért nagyon el akart menekülni a rendőrök elől, ezért észre sem vette, hogy egyenesen egy alligátor felé tart. Nem tudni, miért menekült.

Bryan Zuniga valószínűleg túl sok akciófilmet nézhetett, más indokot legalábbis nem tudunk elképzelni arra, hogy miért tartotta jó ötletnek bemászni a rendőrök elől menekülve a pinellasi (Florida) vízkezelő üzembe. A kerítéssel nem volt probléma, azzal már annál inkább, hogy Zuniga egy aligátorral találta magát szembe, ami arcon is harapta a menekülő férfit, illetve a kezeit is megsebesítette – írja a Tampa Bay Times.

“Csak annyit mondott, hogy megtámadta egy aligátor. Arról nincsenek információink, hogy került el a kórházba” – mondta a megyei seriff szóvivője, Cristen Rensel. A rendőrség csütörtök éjjel próbálta megállítani Zunigát, miután észrevették, hogy rossz sávban halad. A húszéves férfi tényleg megállt, de utána azonnal kiszállt az autójából és elkezdett menekülni. A járőrök nem találták meg, ezért feladták a keresést, hogy aztán pár órával később a St. Petersburg-i kórházból hívják fel, hogy megvan a körözött személyük, és megtámadta egy állat. A férfi a hivatalos jelentés szerint már boldogan sétált haza hajnali 5 környékén, amikor szembetalálkozott az óriási hüllővel.

A sztori azért érdekes különösen, mert tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal: egy civil felhívta a mentőket azzal, hogy találkozott egy emberrel, akit megharapott egy aligátor. Ez valószínűleg Zuniga volt, de mire a bejelentő visszament érte autóval, eltűnt. Végül nem lettek annyira komolyak a sérülések, a férfit már csütörtökön kiengedték a kórházból, ahonnan egyenesen a pinellasi megyei börtönbe ment, mivel kárt tett a kerítésekben és menekült a rendőrök elől. A jogosítványát természetesen bevonták, viszont 6300 dollárnyi óvadék ellenében akár szabadlábon is védekezhet. Azt még nem tudni, pontosan mi hatása alatt állt a férfi, de mivel floridai történetről van szó, bármit el lehet képzelni . Nem ez az első eset, amikor aligátor kap szerepet bűnügyekben, egy rabló például az autójában talált egyet útközben.