A férfi a Los Topos nevű zsaroló bűnbanda tagja volt, tavaly elítélték, de hamar megszökött. Ezután nővé változtatta magát, és beállt prostinak egy kolumbiai nagyvárosban. Az új mellek ellenére is lebukott, a rendőrök lecsukták és közröhejnek kitéve bemutatták a médiában is.

Giovanni Rebolledo eredetileg férinek született, de aztán hatvan évre bebörtönözték Kolumbiában emberrablásért, rablásért és zsarolásért. Azonban idővel sikerült megszöknie, és új életet kezdenie. Melleket operáltatott magának, megnövesztette a haját, elkezdett női ruhákat hordani, felvette a Rosalinda nevet és beállt prostituáltnak Barranquilla városában – írja a Daily Mail.

A 2012-ben elítélt férfi – aki a Los Topos nevű bűnbanda tagja volt korábban – szerencséje nem tartott sokáig. A rendőrök így is felismerték az észak-kolumbiai nagyváros Viejo Prado negyedében. Szombaton egy rutinellenőrzés során akadt fenn a hálójukon Rebolledo. Letartóztatták, majd közszemlére tették a médiában.

A Los Topos bűnbanda, Rebolledo gangje sem volt kispályás. A Mail szerint abból szereztek pénzt, hogy gyönyörű nőket indítottak rá gazdag üzletemberekre. A nők elérték, hogy lakásra vigyék őket, beengedték a banda keményebb tagjait, és megkezdődött az áldozat kínzása. A többek közt elektrosokkal dolgozó Topos aztán elérte, hogy a tehetős férfiak átadják a bankkártyájukat, az ahhoz tartozó PIN-kódot és más értékeiket.

Kolumbia amúgy bővelkedik balfék bűnözőkben (a brutálisan kemény drogcsempész bűnbandák mellett). Pár napja nők öltöztek be apácának, és a lábukra erősítve próbáltak drogot csempészni, de a reptéren lebuktak. Más típusú bűncselekmény (állatkínzás), hogy szamárral szexelő kolumbiaiak is léteznek, film is készült róluk.