Alig néhány hónapja vállalt pikánsabb bikinis képeket az a tanárnő, akit kirúgtak egy floridai középiskolából. Elmondása szerint tudta, hogy kockázatot vállal, de mivel a következő évben nem akart visszatérni az iskolába, ezért inkább bevállalta a glammodell karriert. Nézze meg, hogy érdemes volt-e neki!

Megpróbálta, kockáztatott

Kirúgtak egy huszonhat éves angol tanárnőt Floridában, mert a tanítás mellett meztelen fotózásokat is vállalt. Olivia Sprauert, aki Victoria Valentine James álnéven dolgozott az XXXtremeVisionRadiónak, április huszonkilencedikén hívták be a Martin County középiskola vezetősége elé, miután az egyik képét elküldték az iskolának. Azután, hogy beismerte a kettős életét, elbocsájtották az iskolától és kivezetették az iskola területéről – írja a Gawker.

A Huffington Postnak azt nyilatkozta, hogy tudta, hogy kockázatot vállal, ha bikinis képeken szerepel, de úgy döntött, hogy megpróbálkozik vele. "Rengeteg tanárt rúgtak ki hasonló dolgok miatt, de tudtam, hogy nem akarok ide visszajönni a következő évben. Úgy voltam vele, ha az év végéig kihúzom, boldog vagyok." Spauer egyébként csak idén februárban vágott bele a modellkedésbe. Sajnálja, hogy nem tudta végigvinni az osztályát, a diákok megbíztak benne.

Ízléses meztelenkedés

Spauer meztelen képeit az őt futattó ügynökség Facebook oldalán könnyen meg lehet találni, és emellett szerepel egy modellügynökség oldalán is. "Különböző modell tapasztalatokat szereztem a portfoliókészítéstől a reklámokban való szerepléseken kereszül a magazin képekig, imádok a kamera előtt lenni" – írja a profil oldalán. "Több mint kellemes számomra ízléses meztelen képeket készíteni, szóval várom azokat a fotósokat, akik szívesen ellőnék a tökéletes fotót."

Ahogy az oldalán írja, csak néhány olyan fotózást tud vállalni, amit nem pénzéért csinálna, hanem az elkészült fotókért, mert elég elfoglalt. Ezért aztán, ha profibb munkára hívnák, akkor is szeretné elkérni előlegként a fizetés felét, hogy ne kelljen potyára terveznie. "Nagyon szórakoztató velem dolgozni, a kreatív természetem sokat hozzáadhat a fotózásokhoz. Ó, és említettem már, hogy imádom, ha fotóznak?" – írja őrülten incselkedve a lapján.

Sajnálom, ami történt

Olivia Spauer profilját egyébként az utóbbi napokban elárasztották az együttérző hozzászólások. "Sajnálom, ami a munkáddal történt. Folytasd, amit csinálsz és ne hagyd, hogy az ítélet lehúzzon" – kezdte az első kommentelő. "Sajnálom, ami történt. Szégyen, hogy miken fenn tudnak egyesek akadni. Legyen reménytelibb a jövőd" – írják mások. Van, aki arról biztosítja, hogy mellette áll, mások azt mondják, hogy hihetetlen, hogy milyen bigottak egyesek.