Egyre több olyat hallunk mostanában, hogy fiatal lányok árverésre bocsátják szüzességüket, hogy kifizessék tanulmányaikat, vagy hogy így segítség családjukat, vagy az árva kicsmacskákat. A fehérneműmodell/egykori sztripper/Youtube sztár Trisha Paytas is nemrég olvasott egy hasonló lányról, az ötlet pedig nagyon megtetszett neki, annak ellenére, hogy már nagyon nem szűz.

Az évekig sztriptízelésből élő Trisha Paytas, aki mostmár fehérneműmodellként keresi a pénzét, illetve állítólag sztár a Youtube-on, elmondása szerint nemrég olvasott egy lányról, aki árverésre bocsátotta szüzességét, és 3 millió dollárt keresett vele. A nagyon szőke és nagyon nagy mellű Paytas azzal kezdi videóját, hogy sajnálkozik, amiért ez neki nem jutott eszébe, annak ellenére, hogy már évek óta szűz. Aztán elkezdett azon gondolkodni, hogy ha koráában észbekap, akkor vajon mennyiért adta volna el a szüzességét, de hamar ráébredt, hogy ez nem is olyan jó móka, mert mi van, ha egy csúnya öregúrral kell ágybabújnia.

A csavar pedig itt jön. A nagyon szőke, nagyon nagymellű fehérneműmodell ügyesen megmagyarázta magának, hogy bár már nem szűz, de igazából mégis az, mert már több mint három éve nem feküdt le senkivel, és szerinte a szűzhártyája gyakorlatilag már össze is nőtt azóta. Legalábbis ő ezt gondolja. Na és azok után, hogy a videó elején még pofákat vágott a gondolattól, hogy egy ronda öregemberrel kéne lefeküdnie, kitalálta, hogy van egy ember, akinek ingyen is odaadná újra megtalált szüzességét. A szerencsés pedig nem más, mint Burt Reynolds. Az a Burt Reynolds, aki 1936 februárjában született, és az a Burt Reynolds, aki most ezek szerint 77 éves. Hetvenhét.

Nem tudjuk eldönteni, hogy a 24 éves, nagyon szőke, nagyon nagymellű ex-sztripper vajon tisztában van-e Burt Reynolds korával, vagy azzal, hogy a színész hogy néz ki mostanában. Az egyik tippünk az, hogy Paytas egy olyan filmjét láthatta nemrég Burt Reynoldsnak, amiben a színész fiatal, ezért megtetszett neki, és szegényke nem gondolt bele, hogy Burt Reynolds azóta igencsak megöregedett. A másik tippünk viszont ennél is jobb. Ha jobban belegondol, nagyon kevés esély van arra, hogy egy ilyen kaliberű, 24 éves lány tisztában legyen azzal, hogy kicsoda Burt Reynolds, arra viszont máris több az esély, hogy tudja, hogy ki az a Ryan Reynolds. Szerintünk Trisha Paytas simán csak összekutyulta a neveket, és igazából Blake Lively férjére feni a fogát, aki máris vonzóbbnak tűnik, mint a 77 éves színész.