Az írek legendásan nagy mókamikik, de egy fiatal corki srác ezúttal túllőtt a célon. Azt hitte gigászi poén lesz beülni a helyi McDonald's magasított gyereketetőjébe, de a vége beszorulás és rendőri intézkedés lett.

A hónap, ha nem az év internetes hősét találta meg a Huffington Post egy ír férfi személyében. Csodás fotó készült ugyanis róla, amint három rendőr körbeveszi a corki McDonald'sban. A poén az, hogy a fiatalnak tűnő férfi egy gyerekeknek fenntartott etetőszékben ül, sőt egyenesen beszorultnak tűnik. Azt látni, hogy a férfi egyedül ül a szinte tök üres étteremben; vagy egyedül ment be eleve, vagy a haverjai otthagyták a félresikerült vicc után.

A gyorsétteremlánc ki is adta a maga derűs közleményét az esetről: "Tisztában vagyunk az esettel, ami egy vásárlónkkal történt, aki eldöntötte, hogy beleül az egyik gyerekeknek fenntartott magas székbe a Winthrop Streeten. Ahogy láthatják, nem ajánljuk a gyerekeknek, hogy felnőtt felügyelete nélkül használják a magasított széket!" Arról nem szól a fáma, vajon indult-e rendőri eljárás a férfi ellen.

A Huffington Post emlékeztet: nem ez a humortüzér az egyetlen, aki beragadt valahová. A skóciai Aberdeenben egy férfinek az utcai kukába szorult be a feje, míg egy nőnek a ruhaszárítóba sikerüt menthetetlenül belegabalyodnia (képek itt). Az etetőszékbe szorulás pedig a Brit-szigetek átka, márciusban egy angol lánynak sikerült részegen a művelet, a tűzoltók szabadították ki. Az ukrán férfi esete ennél is jobb, ő pucéran mászott fel egy nagyfeszültségű vezeték oszlopára és a szigetelőelemek közé szorult a pénisze.