Duplatükrön kukkolták a női mosdó vendégeit

2013.05.24. 19:51
A glasgow-i Club Shimmyben betekintést nyerhettek a férfivendégek a női mosdó rejtelmeibe. A rendőrség már nyomoz, a vendégek kiakadtak, a klub szerint viszont csak interaktív szórakozásról van szó.

Kicsit túlzottan próbálták a férfilátogatók igényeit kielégíteni egy glasgow-i nightclubban: a női vécébe bepakoltak egy duplatükröt, aminek köszönhetően nem csak a hely látogatói nézegethették magukat, hanem a mellette lévő szobákban mások is nézhették őket – írja a Gawker. A klub természetesen sehol sem jelezte, hogy ilyen szolgáltatás is van.

Egy elégedett vendég
Egy elégedett vendég

“Felháborító, hogy ezt meg merte tenni a hely. Ez a mit sem sejtő női vendégek privátszférájának legpofátlanabb megsértése” – panaszkodott a klub egyik vendége. A hely persze azzal védekezik, hogy az a nagyjából 250000 forintnyi fontért árult privát szobák nem voltak férfiak számára elérhetők. Ez ezért mókás, mert az interneten több olyan kép is elérhető, amin a privát szoba vendégei pózolnak az épp tükör előtt tollászkodó nőkkel, és hát el sem hinnék talán, de történetesen épp férfiakról van szó.

A Shimmy Club ellen azóta nyomozás is indult, de még mindig nem reagáltak semmit arra a kérdésre, hogy mégis hogy kerültek be férfiak abba a szobába, mindössze Facebookon magyarázkodtak még kicsit: “szerintük a duplatükrök csak a buli miatt voltak felszerelve, és az egy interaktív szórakozást akartak ezzel teremteni. Azt nem magyarázták meg, mégis mi az interaktív abban, hogy valaki idegen nőket néz sminkelés közben.