Fegyverrel erőszakolták meg a 12 éves lányt a tinik

2013.05.24. 11:49
Megismétlődött Steubenville: újra csoportosan erőszakoltak meg tinik egy 12 éves lányt. Az áldozat azonban most nem volt magatehetetlen, hanem egy pisztollyal kényszerítették aktusra. Az elkövetőket elfogták és vádat emeltek ellenük.

Nem tanultak az amerikai tinik a nagy felháborodást kiváltó steubenville-i esetből, újabb csoportos nemi erőszak történt az Egyesült Államokban – írja a Jezebel. A 16 éves chicagói Scandale Fritz felhívta magához a 12 éves áldozatot, szexre kényszerítette, sőt, két jelenlévő barátja kielégítésére is igyekezett rávenni az áldozatot. Mindez még tavaly december 15-én történt.

Ez az eset azonban durvább lett, mint a korábbi: a lány nemet mondott, ami után a fiú fegyvert fogott rá. A lány megijedt, beleegyezett az aktusba a pisztoly miatt, és a fiú két haverja megerőszakolta. Fritz közben az egészet felvette, majd a videót több Facebook-oldalra is posztolta. Az ügyészség szerint a videó kiváló bizonyíték: jól hallani rajta, ahogy a lány tiltakozik, és az elkövetők is tisztán beazonosíthatóak.

Az erőszakolók egyike a Fox News videója szerint ráadásul szintén gimis focista, ahogy a steubenville-iek is voltak. Ezen kívül egy kisebb bűnbanda tagja volt mind a három fiú.

A lány szerencsére szabadulása után azonnal a kórházba ment, másnap pedig a rendőrségre. Fritzet, valamint a 16 éves Justin Applewhite-ot és a 15 éves Kenneth Brownt is letartóztatták és vádat is emeltek ellenük. Bár fiatalkorúak, a bírósági eljárás során nagykorúként kezelik majd őket. Az első tárgyalás június 6-án lesz.

Korábbi cikkünket a csoportosan erőszakoló és ezzel az interneten kérkedő tinikről idekattintva olvashatja.