Kelly Ann Garcia egy tizenhárom évvel fiatalabb lányt környékezett meg sikeresen, miután álma ehhez ötletet adott. Első közös estéjüket végigcsókolózták, kapcsolatuk egészen addig idilli volt, amíg a lány hencegése le nem buktatta őket.

Egy középiskolai angoltanárnak egyik erotikus álma azt súgta, hogy csábítson el egy tizenhat éves diáklányt, amit úgy tűnik, kötelességtudóan végre is hajtott. A huszonkilenc éves Kelly Ann Garcia egy közös ismerősön keresztül találkozott leendő áldozatával. A bírósági iratok alapján idén tavasszal vált komollyá a kapcsolatuk, addig csak néhányszor találkoztak

Március huszonegyedikén Kelly Ann Garcia elvitte a lányt egy kávéra az egyik houstoni Starbucksba. Egy héttel később a tanárnő üzenetet küldött a lánynak, hogy szakított a pasijával, úgyhogy összeülhetnének kibeszélni a dolgokat. A lány azt mondta Garciának, hogy vegye fel valahol. Egy bérelt kocsival érte is ment a tanárnő, és hazavitte. Az este fennmaradó részében szenvedélyesen csókolóztak.

Dühös és csalódott

Másnap együtt mentek szexshopba. "Elmentek egy boltba, és vettek egy játékszert, aztán visszamentek a lakásba, ahol szexeltek is" – mondta Markay Stroud, az ügyész. A párocska állítólag többször is összebújt a következő napokban. A tinilány azt mondta, hogy ez idő alatt többször látta, hogy Garcia érzelmileg összeomlott, egy alkalommal emiatt haza is küldték a munkából.

A kapcsolat azzal lelepződött le, hogy kislány hencegni kezdett az osztálytársainak az együttléteikről, akik persze továbbadták a történeteket, így a vezetőséghez is eljutott. A kapcsolatuk akkor is folytatódott, amikor a nyomozás már megkezdődött körülöttük. A lány apja tettenérte őket egyszer, május huszonegyedikén egy parkban, de Garcia elsietett, amikor az apa odament. „Dühös volt, csalódott és hívta a rendőrséget" – mondta a lány anyja, az apára célozva.

Az anyja reménykedik benne, hogy lánya csak kiszolgáltatott volt, és elcsábították. „Alig töltötte be a tizenhatot. Ebben a korban azt se tudod, hogy mit csinálsz, hogy mibe kevered magad" - nyilatkozta a KHOU-TV-nek. A rendőrség tájékoztatása szerint a tanárnőt kirúgták az iskolából, amikor a vizsgálat márciusban elindult. Nemrég állítólag hatvanezer dolláros, azaz kábé 13,3 millió forintos óvadékot kellett fizetnie, és természetesen távol kell maradnia a tinitől.

Egymást érik

Az utóbbi időben egyébként egymást érik a hasonló esetek. Egy negyvenegy éves texasi matektanárnőt februárban azzal vádoltak, hogy több diákját is elcsábította. Egy hónappal később Angliában bukott le egy általános iskolai tanár. A férfi három intézményben tanított, és összesen huszonhárom esettel hozták összefüggésbe. Áprilisban pedig egy dél-koreai helyettes tanár nyilvános maszturbálásba kezdett a folyosón, mert kiborította az egyik diákja.