Összesen 22 műtéten esett át az az amerikai férfi, aki eredetileg csak egy apró kozmetikai orrműtétet szeretett volna. Még jó pár műtétre szükség van, mire rendbe hozzák a teljesen elcsúfított arcát. Vishal Thakkar ugyanis az egyik műtét után arra ébredt, hogy orra nagy részét eltávolították. A férfi most perel.

Vishal Thakkar azért indít pert egy tulsai klinika és egy plasztikai sebész, Dr. Angelo Cuzalina ellen, mert Thakkar egy orrműtét után úgy ébredt fel, hogy egy nagy darab hiányzott az orrából – írja a Gawker. A férfi összesen 22 műtétet esett át 2006 óta, pedig akkor csak egy apró kozmetikai műtétet szeretett volna. Dr. Cuzalina egyébként a legjobb plasztikai sebészek közé tartozik, sőt ő az elnöke az Amerikai Plasztikai Sebészek Bizottságának. Mikor arról kérdezték Thakkart, hogy miért ment bele a rengeteg műtétbe, azt válaszolta, hogy megbízott orvosában.

Thakkar 2006-ban, a válása után döntött úgy, hogy aláveti magát egy orrműtétnek. "Az első műtét után volt némi problémám a levegővétellel, ami nem volt túl durva, de a testmozgást és az alvást megnehezítette" – mondta Thakkar a Fox 23 csatornának. Dr. Cuzalina ezután még párszor megműtötte Thakkart, hogy kijavítsa a kezdeti hibákat. Mikor 2007-ben Thakkar New Yorkba költözött, még nyolc korrekciós műtéten esett át. 2011-ben egy műtét után a klinikán dolgozó nővérek közölték a férfival, hogy az orvosnak el kellett távolítania egy darabot az orrából, mivel az a rész el volt fertőződve.

Thakkar visszaköltözött Tulsába a további kezelések miatt, állítása szerint pedig akkora fájdalmai vannak, hogy dolgozni sem tud, illetve egy kis csövön keresztül lélegzik, ezért kártérítést követel, illetve szeretné elérni, hogy mással ne történhessen meg hasonló. Thakkar elmondása szerint mire teljesen rendbe tudják hozni az orrát, már legalább 30 műtéten lesz majd túl, de addig is maszkot visel, mikor utcára megy, hogy mások ne lássák az arcát. A sajtó próbálta megszólaltatni az orvost is, ám ő is és az ügyvédje is elzárkóztak attól, hogy nyilatkozzanak.