Dan Metzgar pénisznövelő műtétjének köszönhetően egy átlagos táncot sem tudott anélkül lezavarni, hogy meg ne bökje lent a partnerét, de a családi eseményeket érezte a legkínosabbnak.

Kicsit túl jól sikerült egy delaware-i kamionsofőr péniszműtétje, mivel bár csak egy implantátumot akart belerakatni a masszívabbnak tűnő férfiasság érdekében, végül egy nyolc hónapig tartó erekciót is kapott mellé grátiszba - írja a Gawker.

Dan Metzgar ügyvédje, Michael Heyden finomat úgy írta le a 2009-es műtét következményét, hogy ügyfele “beragadt egy pozícióba”. Emiatt Methgat egy csomó mindennapi művelettől el lett vágva, hiszen egész más volt kimenni reggel az újságért, motorozni, de még a családi rendezvények is kényelmetlenné váltak a nyolc hónapig tartó erekció miatt. “Nem tudtam táncolni, hogy az erekcióm miatt meg ne bökjem lent a partneremet. Ez nem egy olyan dolog, amivel elbüszkélkedsz a haveroknak buliban” - fakadt ki a férfi, akinek buggyos nadrágot és hosszú pólókat kellett viselnie ahhoz, hogy ne legyen teljesen nyilvánvaló a helyzete.

A három részből álló implantátum behelyezését Dr. Thomas J. Desperito végezte el, aki természetesen tagadja, hogy bármi köze lenne a maratoni merevedéshez, és a rossz eredmények nem mindig az orvosok hibái. Az ügyvédjei szerint Metzgarnak akkor kellett volna észrevennie, hogy gondok vannak, amikor óriásira dagadt a herezacskója.

A férfi implantátumát 2010-ben távolították el, amikor egy családi nyaralás során kiszakadt a csöve a herezacskójában. Kapott egy új protézist, de azt állítja, az előző miatti rettegés miatt feleakkora lett a pénisze, és kevesebbszer képes erekcióra is a vártnál. A per jelenleg is folyamatban van.