Berobbant a hőség, a városi ember pedig megpróbál túlélni. Sokan kimentek a nagyobb terekre, a füves parkokba, hogy valahogy átvészeljék a rekordokat döntögető kánikulát. Volt, aki az árnyékba húzódva igyekezett átvészelni a dolgot, mások viszont éppen, hogy kifeküdtek napozni. Ahány ember, annyi megoldás. Nézze meg a galériánkat, amire minden technikára találhat példát!

Eddig attól szenvedett mindenki, hogy állandóan borult volt az ég, hűvös volt, pulcsiban kellett járni, és nem mellesleg szakadt is az eső. Ennek aztán egy csapásra vége lett, minden átmenet nélkül beköszöntött a nyár, olyannyira, hogy sorban megdőlnek a melegrekordok. Emiatt aztán sokaknak hirtelen elege lett a nyárból is, az időjárásjelentésekben is úgy fogalmaztak a napokban, hogy elég csak hétvégéig kitartani, mert akkor végre érkezik egy kisebb lehűlés. Gyorsan fel is élesztettük az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró, legpatinásabb rovatot, az Utca Emberét. Emellett persze fotóztunk néhány napfürdőző városit. Kattintson a galériánkra!

A válaszokból is az derült ki egyébként, hogy az emberek szeretik a meleget, de azért, ami mostanában van, az mégis csak túlzás egy kicsit. Majdnem mindenki megemlítette, hogy minden sokkal-sokkal jobb és elviselhetőbb lenne, ha lett volna idő alkalmazkodni egy kicsit, és nem egyik napról a másikra köszöntött volna be. Akadtak azért olyanok is, akik természetesen így is tökéletesen meg vannak elégedve a dologgal, tényleg csak az a fontos, hogy süssön a nap, meleg legyen, és végre érezhesse az ember, hogy nyár van. A leglelkesebb a fürdőruhában napozó Timi volt, aki a nyár minden pillanatát szeretné kihasználni.