A brit bulvársajtó egyik kedvenc celebje, a 41 éves modell Caprice Bourret úgy néz ki, végre teherbe esett. De nem ez a sztori lényege, hanem hogy mindez sokéves sikertelen próbálkozás, majd egy béranya felbérlése után következett be.

Caprice Bourret végső elkeseredésében párjával, a 46 éves Ty Comforttal úgy döntött, hogy felfogadnak egy amerikai béranyát, mivel már a háromszori mesterséges megtermékenyítés során sem jött össze a gyerek – írja a Daily Mail. Caprice Bourret egyszer már teherbe esett 2011-ben, ám akkor elvetélt, és a többszörös, sikertelen mesterséges megtermékenyítés után orvosa javasolta neki hogy valaki más hordja ki helyette a gyereket. A pár talált is egy 34 éves nőt, akinek már van négy gyereke, és elvállalta, hogy újra teherbe esik a modell és párja kedvéért, akik nagyon örültek, mikor kiderült, hogy a nő ikreket vár.

A nagy öröm után, hogy a brit modell azonnal két gyereket is kap, Caprice Bourret is teherbe esett, amit állítása szerint egy ideig észre sem vett, mert annyira izgatott volt amiatt, hogy végre lesz gyereke. "Feladtam volna a hírnevet a pénzt és az összes címlapot is azért, hogy végre anya lehessek" – mondta a modell, bizonyítva azt, hogy tényleg rettenetesen szeretett volna anya lenni.

A rengeteg jó hírt végül beárnyékolta, hogy Caprice elkezdett vérezni, és pont ekkor kapott egy hívást a béranyától, aki elmondta, hogy elvesztette az egyik magzatot. Az orvosnál aztán kiderült, hogy a modell mégsem vetélt el, és várhatóan négy héttel később fog szülni, mint a béranya. Caprice Bourret már nagyon várja, hogy karjaiban tarhassa mindkét fiát, akiket csodababáknak hív.