Most, hogy nyár van és mindeneki strandol, előfordul, hogy emberek egyszál semmiben ülnek asztalhoz, amit sokan nem bírnak. De mi a helyzet akkor, ha egy félmeztelen modell zavarja meg az ebédet vagy a vacsorát? Lehet, hogy a férfiak többsége már nem tiltakozna, mint ahogy látszólag akkor sem tiltakoztak sokan, mikor Cheyenne Lutek egyszál semmiben jelent meg egy New York-i étteremben.

Egy 19 éves modell, Cheyenne Lutek kedd este New York utcáin sétálgatott egyszál mellben, majd betért egy étterembe is, ahol szintén levetkőzött, majd késsel a kezében pózolgatott. Mindezt persze egy fotózás kedvéért tette, nem csak azért, mert épp ilyen kedve volt. Azt nem tudni, hogy az étteremben vacsorázókat megkérdezték-e arról, hogy nem zavarja-e őket két mell, de a NY Daily News képeit elnézve senki sem panaszkodott.

"Modellként nem jövök zavarba a testem miatt. Szerintem egy nőnek sem kéne zavarban lennie, vagy szégyenkeznie, mikor megmutatja a testét" – mondta Lutek, aki azért hagyta ott a főiskolát, hogy modellként dolgozhasson. A Lutekről készült fotókat Allen Henson készítette, aki egy fotósorozaton dolgozik, aminek témája: meztelen nők nyilvános helyeken. "Nem akarunk megbotránkoztatni. Ez csak a képről szól" – mondta a fotózásról Henson, akiről nem tudjuk, hogy mit akar elérni képeivel, ha nem a megbotránkoztatás a célja. A modell viszont hozzátette, hogy az ő célja az, hogy az emberek ráébredjenek, hogy az még nem bűn, ha valaki meztelenül jelenik meg egy strandon, vagy az utcán. Ha az étteremben és az utcán készült fotók érdeklik, kattintson a fenti fotóra!