Egy Redditező nem vette túl komolyan, hogy különleges igényként cukorkákat és egy baconökről készült képet is szeretne kapni, a hotel viszont készségesen teljesítette a dolgot a férfi legnagyobb meglepetésére.

A DecentDudeDustin néven Redditen tevékenykedő férfi jól meglepődött, amikor barátnőjével szállást foglalt – írja a Happy Place. Foglaláskor ugyanis a mi gyanúnk szerint a barátnőjével jól be lehettek tépve, és írtak pár vicces igényt a houstoni szállodának a különleges elvárások részlegbe. Mivel nem történt semmi visszajelzés a hotel részéről, el is felejtették, hogy például három piros színű M&M's bogyót kértek, amik közül a harmadiknak az a szerepe, hogy elfelezzék a nőjével akkor, ha felébrednek az éjszaka. A másik kérés az volt, hogy tegyenek az ágyukra egy adag baconről készült képet, mert ő szereti a baconről készült képeket. A meglepetés az volt, hogy a szálloda tényleg teljesítette a két hülye kérést.

DecentDudeDustin nem vette túl komolyan a problémát, a sztorit tovább folytatta: “Először megettem két M&M's-et meglepettségemben, majd amikor elolvastam a visszaigazolást a foglalásomról, bocsánatot kértem a barátnőmtől” – írta a férfi arra az esetleges problémára utalva, hogy az egyik bogyó fele nem neki járt volna.

Ráadásul úgy tűnik, hogy nem számoltak fel a hülye kérések miatt brutális összegeket, a foglalás 194 dollárba, azaz úgy 43 000 forintba került. Az biztos, hogy DecentDudeDustin példaértékűen használta az internetet, amit már csak a Woodlands Resort of Houston nevű szálloda produkciója homályosít el, akik példát mutattak vendéglátásból.