Nem vették komolyan az amerikai hatóságok az új-mexikói férfi panaszát. Pedig a probléma súlyos, mind etikailag, mind közegészségügyileg: egy kocogó rendszeresen bejár egy sikátorba, leszarja a házat, majd törlés nélkül tovarohan. A tulajnak már megvan a bosszúterve.

A ház tulajdonosa szerint puszta rosszindulatból rendszeresen az épület tövébe szarik egy új-mexikói kocogó – írja a felháborító esetről a Gawker. A futó április óta helyezi el a barna pakkot a ház tövében, az elsőt sikerült húsvétvasárnapra időzítenie.

Az áldozat először azt hitte, egy hajléktalan ürített a fal mellé, aztán megnézte a biztonsági kamera felvételeit, és leesett az álla. A térfigyelő felvételein azt látni, amint egy dzsoggingoló nő a közeli utcából befut a sikátorba, lerántja a nadrágját, leguggol és ürít. "Lehúzta a nadrágját, és gyerünk, felhúzta a sortot fenéktörlés vagy miegymás nélkül" – magyarázta a férfi.

Ezzel azonban nem lett vége a történetnek, az eset újra meg újra megismétlődött. A rendőrségnek is szólt az esetről, de nem vették komolyan, így végül a KOAT nevű helyi csatornánál kötött ki, ahol elpanaszolta a szaros ügyet. Mindemellett a saját kezébe akarja venni az igazságszolgáltatást: "Ha ez még egyszer megtörténik, ki fogok rohanni egy slaggal és lelocsolom őt, és azt mondom neki: 'Rossz ember!'" Nem lennénk a fosó nő helyében.