Egy philadelphiai anya nagyon fél, hogy a fia a középiskola balfasza után az egyetem balfaszává növi ki magát, ezért a nyárra jó pénzért barátnőt keres neki. Már kész terve is van, a hirdetést az interneten tette közzé.

Ott már tényleg kemény lehet a helyzet, ha egy középiskolás annyira látványosan szűz, hogy az anyjának kell neki keresni egy tuti dugást. Márpedig ez történt nemrég egy Harvardra nemrég felvételt nyerő sráccal, akinek a saját anyja rakott fel hirdetést az internetre annak érdekében, hogy a szociális analfabéta fiát egy lány végre átalakítsa menő egyetemista sráccá – írja a Gawker.“Furcsa lesz, de a fiam végzős középiskolában, és szeretnék neki segíteni. 18 éves, és ősszel a Harvadra megy. Nagyon okos, de egy szociális nulla, soha nem volt még barátnője, és biztos vagyok benne, hogy szűz. Egy aranyos lányt keresek, akirandizna vele, és átalakítaná a gimnázium lúzeréből egy menő egyetemista sráccá. Nagyon jóképű, jó kondiban is van, sportol is, és biztosíthatok mindenkit, hogy semmi zsír nincs a testén. 19 évesnek, de legalábbis 20 év alattinak kell lenned, különben a frászt hoznád rá.

A terv a következő: veszek négy jegyet valami menő koncertre. Ebből kettőt a fiamnak adok, kettőt neked. Semmit sem fog tudni a másik két jegyről. Ő elmegy a koncertre egy barátjával (arra úgysincs semmi esély, hogy lányt hívjon, félénk hozzá), ti pedig egy barátoddal a mellettük lévő két széken fogtok ülni. Itt kell akcióba lépni, beszélgetsz vele, és felszeded. Megkéred, hogy valahogy rázzátok már le a két haverotokat. Ezután összejöttök, és elveszed a szüzességét. Utána randizz vele (mutass neki minél több szexpózt) egészen addig, ameddig el nem megy egyetemre, utána engedd el lassan, így elég magabiztos lesz ahhoz, hogy randizzon más lányokkal.

Biztosítalak róla, az anyagi gondjaid örökre eltűnnek. Kérlek írd bele a topicba a kedvenc autómárkádat, hogy tudjam, igazi vagy” – szól a nyálcsorgató reklám Philadelphiából.

A végkimenetelről nem tudunk, de szerintünk az lenne az igazi dili, ha a két lerázandó barát összejönne a koncert után, esetleg ha a gyakorlatilag kurvának szegődő lány barátnőjének tényleg bejönne a srác, aki még az anyja szerint is lúzer, de a pénz miatt nem tudna lépni.