A két amerikai nő előbb egy parkban tévedt el annyira, hogy ki kellett őket menteni, de hazafelé rossz irányba fordultak az úton, és belezuhantak az óceánba.

Bár úgy tűnt, minden gondjukból sikerült szerencsésen kikerülniük, tragikus véget ért a 37 éves Amy Stiner és barátnője, a 38 éves Melissa Moyer maine-i túrája. A két nő a Roque Bluffs-i parkban túrázott napközben, de sikerült annyira eltévedniük, hogy segítséget kellett hívniuk. Akkor sikerült őket és a kutyájukat egy helyi lakosnak megmenteni, aki autóval szállította őket vissza a szállásukra. A két nő a saját járművével indult pennsylvaniai otthonukba, de az éjjeli nagy ködben belevezették az óceánba az autót, és mindketten megfulladtak. A balesetet még tragikusabbá teszik, hogy Stiner öthónapos terhes volt.

“Felhívtak minket, és azt mondták, hogy már a vízben vannak, az autóba pedig folyik be a víz. Aztán tönkrement a telefon. Egy óra múlva találtuk meg az autót” – mondta a CBS Newsnak Donnie Smith megyei seriff. A hatóságok a telefon GPS koordinátái alapján találták meg a két holttestet, de tovább nehezítette a keresést a balesetet is okozó nagy köd.

Bár az ablakok fel voltak húzva és az ajtók is zárva voltak, a hatóságok megerősítették, hogy baleset történt. “Úgy tűnik, rossz irányba fordultak le a rámpáról. Ha valaki nem ismeri a környéket, köd van és esik az eső, könnyen előfordulhat ilyen” – mondta az okokat. Az autó 53 métert repült még a hajók számára kialakított rámpáról.