Egy michigani házaspár tavaly bevállalt még egy terhességet, hátha az addigi tizenegy fiuk után végre fütyi nélküli lesz a gyerek. Nem jött össze. A családban a legidősebb srác 21 éves, a legfiatalabb most, augusztus 4-én született meg, a szülők pedig lemondtak arról, hogy valaha is lesz egy kislányuk a csapatban.

Annak ellenére, hogy kislányon dolgoztak, huszonkét évvel első gyerekük születése után egy michigani párnak világra jött a tizenkettedik fia – írta a Dailymail. Kateri és Jay Schwandt, akik még az egyetem alatt hozták össze az első terhességet, tavaly úgy döntöttek, hogy még egy gyereket bevállalnak az addigi tizenegy mellé, hátha végre lány lesz. Ehelyett az asszony augusztus 4-én, vasárnap hozta haza Tuckert, a család tizenkettedik fiát.

"Ez egy elég tesztoszteronnal teli ház" – magyarázta az apa. A baba érkezésekor otthon volt a 21 éves Tyler, a 17 éves Zach, a 16 éves Drew, a 14 éves Brandon, a 11 éves, Tommy, a 10 éves Vinny, a 8 éves Calvin, a 6 éves Gabe, az 5 éves Wesley, a 3 éves Charly és Luke, aki majdnem 2 éves már. Mivel a házban az egyedüli nő az anya, Kateri Schwandt,  a fiúk hozzászoktak ahhoz, hogy túlerőben vannak.

Az asszony sokáig bízott abban, hogy újabb terhessége egy lehetőség arra, hogy egy kis női energiát hozzanak majd a házba. "Azt gondoltuk, hogy talán kislányunk lesz. A tizenkettes számú lehetett volna az egyetlen" – mondta. Mindazonáltal természetesen a pár nagyon izgatott a legújabb családtag miatt, és bíznak benne, hogy az újabb fiú is be tud majd illeszkedni a csapatba. Arról viszont már lemondtak, hogy valaha egy kislány is felbukkan majd a családban.

A házaspár egyébként azt mondja, hogy az egyre növekvő családjuk csak egy egyszerűen szerencsés véletlennek köszönhető.