Miután másodszor is életveszélybe került, Georgia Davis elhatározta, nem akar többé a legkövérebb brit tini lenni. Elkezdett fogyózni, és rengeteg kilót leadott. Nagy terveket dédelget és újra kezdi boldognak érezni magát.

Négy éve nem nyomott ilyen keveset a mérlegen a walesi Georgia Davis, aki beteges túlsúlyával szerzett magának hírnevet Nagy-Britanniában – írja a Wales Online. A fiatal lány, akit tavaly még a házfal kibontásával tudtak csak kiszedni és kórházba szállítani, már a saját lábán jár, és büszkén mondhatja: 114 kilogrammot leadott.

A húszéves Davis túlsúlya zenitjén 355 kilót is nyomott, jelenlegi testtömege 235 kilogramm. A lány áprilisban újra életveszélybe került, tüdőgyulladással vitték kórházba, ahol rögtön az intenzív osztályra került. Az orvosok azt mondták, majdnem leálltak a szervei, és csoda, hogy életben van. "Megijedtem és meg is döbbentem. Sose gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, még ha több súlyt is felszedek" – mondta.

A lány most egy új diétát akar kikísérletezni és regényt is tervez írni. Tisztában van vele, hogy kész csoda, hogy még él, ezért tudja, nem étkezhet ezentúl úgy, mint régen. A jelenlegi testével már boldog, de persze nem akar leállni a fogyással sem.