Egy brit tini nem akarta, hogy a bukósisak tönkretegye a frizuráját, ezért anélkül biciklizett. Viszont a fiú munkába menet összeütközött egy kisteherautóval, a baleset óta pedig kómában fekszik.

A 16 éves Ryan Smith munkába indult a biciklijével, de mivel nem akarta, hogy frizuráját elrontsa a bukósisak, úgy döntött, nem veszi fel. A fiú biciklizés közben viszont összeütközött egy kisteherautóval, és most kómában fekszik − írja a Daily Mail. A fiú a baleset napja óta, vagyis július 22. óta kómában van, mentős édesapja pedig azóta is minden napot mellette tölt.

Ryan Smith családja most folyamatosan arra vár, hogy a fiú felébredjen, ami ha még meg is történik, orvosai szerint nagy az esély arra, hogy egy életre szóló agykárosodást szenvedett. "Mindig hordok bukósisakot, és Ryannak is mondtam, hogy vegye fel, de 16 éves akit a külseje foglalkoztat, és úgy gondolta, hogy vele ez nem történhet meg. Olyan, mint minden fiatal srác, azt hiszi, legyőzhetetlen. (...) Nem tudjuk, hogy mennyit fogunk visszakapni a fiunkból, és azt sem tudjuk, hogy mi lett volna, ha felvette volna a bukósisakot. De nem szeretném, ha rajtunk kívül más szülő is átélné ezt" − mondta a fiú 44 éves apja, aki most azt szeretné elérni, hogy minden egyes biciklis hordjon bukósisakot.