Egy hét alatt két amerikai férfit is elítélt a bíróság, mert vécétartályból lesték a dolgukat végző nőket. Egyik hülyét sem zavarta, hogy tetőtől talpig szarosak voltak.

Mindössze hét nappal az után, hogy egy oklahomai férfit egy év börtönbüntetésre ítéltek, mert nők után kémkedett egy nyilvános park vécéjében, egy másik embert is elítéltek három évre, amiért nőket kukkolt egy hordozható vécé tartályának belsejében egy coloradói jógafesztiválon – írta a Gawker.

2011 júniusában a rendőrség letartóztatta Luke Chrisco-t egy jógafesztiválon Boulderben, Colorado államban, miután egy nő jelentette, hogy látott valamit mozogni a hordozható vécétartályban. Kiderült, hogy az a valami egy férfi, aki kimászott a tartályból, és talpig szarosan elrohant.

Luke Chrisco ítélete pénteken született meg Boulderben. A 31 éves férfi júliusban bűnösnek vallotta magát törvénytelen szexuális kapcsolat létesítésének kísérletében és kétrendbeli betörés bűntettében. Az ügyészek ejtették a betörések vádjait és az erőszakos behatolás vádpontját egy vádalku részeként.

A másik hülyét, Kenneth Enlow-t júliusban tartóztatták le, miután rajtakapták, hogy egy anya és lánya után kémkedett egy nyilvános vécé fertőtlenítőtartályban Sand Springs-ben, Oklahoma államban. Az 54 éves férfi bűnösnek vallotta magát kukkolás vádjában, egy év börtönre ítélték egy 5000 dolláros bírság mellett.

A Tulsa megyei seriff helyettesei azután tartóztatták le Enlow-t, hogy a nő és kislánya észrevette, hogy valami mozog a víz alatt a White Water parki nyilvános vécében. Amikor a nő közelebb hajolt, látta, hogy Enlow visszanéz rá a vécéből.

"Bement oda, lemászott a szeptikus tartályba, és nézte, ahogy az emberek a vécét használták" mondta a Tulsa megyei seriff őrnagy, Shannon Clark. A Keystone Tűzoltóság segítségével a rendőrök kiemelték a szaros Enlow-t, és egy közeli kórházba szállították kivizsgálásra.