Körbetúrtuk az internetet, hogy megtaláljuk a legelvetemültebb rajongói alkotásokat, amiket celebekről készítettek. Nagyon erős a mezőny, és korántsem felismerhetőek az alkotások. Nézze meg a galériánkat és nevessen egy jót!

Egy rajongó akkor válik igazi fanná, ha előveszi művészi tudását, és csodás ábrázolásokba kezd. Ha felfedezi magában a festőt, grafikust, szobrászt és dadaistát, és megalkotja kedvence mását. Ilyeneket kerestünk meg mi is, és az eredmény a hangos felröhögés és a heveny döbbenet vegyülete lett.

Az alaptörvényként jött ki a közösségi oldalakon való kutakodás során, hogy a világ legelvetemültebb rajongó-alkotóit az őket megbecsülő Justin Bieber tudhatja a háta mögött. Mivel az ő rajongói köre meglehetősen fiatal, ezért művészetük is inkább a naiv irányba mozdul el.

Embertelen pofonokat kap galériánk alapján Nicolas Cage is, de Chad Kroegerből, a Nickelback énekeséből is sikerült egy förtelmes mangafigurát kihozni. Vannak olyan rajzok is, amiket segítség nélkül soha a büdös életbe nem tudtunk volna azonosítani. Szerencsére azonban itt van nekünk a kiváló graffiti-szcénánk, ami egy csodás Palvin Barbarát alkotott a Filatorigátnál lévő legálfalra.